Gossimijne Oss

Dinerbon Oss Gossimijne Oss
Adres
Burgwal 13
5341 CP Oss
Telefoon
0412 690280
Dinerbon Oss Gossimijne Oss
Dinerbon Oss Gossimijne Oss
Dinerbon Oss Gossimijne Oss

Wees welkom bij Bistro Gossimijne in Oss. Hier kunt u terecht voor een heerlijk diner met bourgondische klassiekers en creatieve verrassingen. Een ideale plek om met een gezellige groep te eten en lang te tafelen. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Wij willen graag dat u zoveel mogelijk meekrijgt van de culinaire creaties die onze koks voor u bereiden. Daarom hebben wij het Unlimited-concept in leven geroepen. U kunt dan op een sushi-achtige manier elke ronde twee lekkere gerechtjes uitkiezen. Zo hoeft u geen keuze te maken tussen bijvoorbeeld onze pepersteak of onze chicken on the nail, u kunt gewoon beide nemen! Maar natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om a la carte te eten bij ons en een gerecht uit te kiezen en daar dan voor de volle 100% van te genieten. Onze menukaart wordt regelmatig ververst en er zijn altijd seizoensspecialiteiten op te vinden. Reden genoeg om regelmatig een bezoekje te plegen aan ons restaurant.

Bij Bistro Gossimijne zult u met uw dinerbon of dinercheque een echte bourgondische beleving krijgen. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor diner en bij onze vestiging in Oss kunt u van vrijdag tot en met zondag ook nog eens genieten van een heerlijke lunch. Kom dus snel langs!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10