Gyrosland Oss

Dinerbon Oss Gyrosland Oss
Adres
Burgwal 20
5341CR Oss
Telefoon
0412 488 983
Dinerbon Oss Gyrosland Oss

In Oss aan de Burgwal staat restaurant Gyrosland Oss. Gyrosland Oss is een traditioneel Grieks eethuis. Het is een leuk ingericht restaurant dat gebaseerd is op de Griekse stijlen op een moderne manier. Het is een geweldige plek om uw dinercheque te besteden. Dit kunt u doen doormiddel van een avondje gezellig eten met vrienden, een collegiaal etentje of gezellig met uw kinderen te gaan eten. Er is namelijk veel mogelijk bij Gyrosland Oss! Zij vinden het erg leuk om iedereen kennis te laten maken met de Griekse keuken, dus zullen zij altijd gastvrij zijn! De bediening van Gyrosland Oss is ook heel vriendelijk. Daarnaast werken zij ook heel hard om u een zorgeloos bezoek te geven, zodat u alleen maar kunt genieten!

Op het menu staan veel heerlijke gerechten die met veel passie en liefde door de koks bereid worden. Zo kunt u voor uw dinerbon bijvoorbeeld kiezen uit koude voorgerechten, salades, broodjes, grill specialiteiten van het huis, familieschotel, extra gerechten en oven gerechten, vis gerechten, nagerechten, frisdranken, Griekse frisdranken, bieren en wijnen. De populairste gerechten die bij Gyrosland worden gegeten zijn: Gyros schotel, Pita gyros en mixed grill Gyrosland. U kunt heerlijke gerechten verwachten die bereid zijn op de Griekse manier! De koks doen namelijk hun uiterste best om voor u het beste van het beste gerecht te maken!

Gyrosland Oss is elke dag voor u geopend van 16:00 uur tot 23:00 uur. Zij accepteren ook graag uw dinercheque of dinerbon, dus gaat u zeker eens langs!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10