Het Friethuys

Dinerbon Oss Het Friethuys
Adres
Hooghuisstraat 2
5341CE Oss
Telefoon
0412 820990
Dinerbon Oss Het Friethuys
Dinerbon Oss Het Friethuys

Heeft u zo nu en dan ook zin in een lekker frietje, maar trekt het u niet zo aan op dit te eten in een ongezellige snackbar? Dan hebben wij voor u goed nieuws. Vanaf nu bent u namelijk welkom met uw dinerbon bij Het Friethuys aan de Hooghuisstraat 2 in Oss voor een avondje friet eten in stijl! In dit gezellig ingerichte friet restaurant kunt u met uw dinercheque genieten van de lekkerste, ambachtelijk bereidde friet die u in Oss en omstreken ooit heeft geproefd. De aardappels zijn waar het allemaal begint. De aardappels die bij Het Friethuys worden gebruikt zijn alleen de allerbesten van de soort ‘het Bintje’. Ze worden geteeld in Zeeuws Vlaanderen op een mooi boerenbedrijf en vervolgens op ambachtelijke wijze bereid bij het Friethuys. Er wordt gebakken in duurzame plantaardige olie voor de allerbeste smaak.

De friet bij Het Friethuys is niet alleen extra lekker, maar ook nog eens gezonder dan normale friet. Dit komt door het gebruik van goede olie en een lage temperatuur. Het resultaat is lekkere, smaakvolle friet met een krokante bite. Ook kunt u heerlijke snacks bestellen bij Het Friethuys met uw dinerbon. Denkt u hierbij aan kip van goede kwaliteit zonde antibiotica en andere troep er in. Ook de andere snacks worden bereid van verse ingrediënten en als ze bij Het Friethuys vers zeggen dan bedoelen ze ook écht vers.

Bent u echt toe aan een lekker frietje en een snack maar wilt u meer dan een bezoek aan een ongezellige snackbar, til uw avondje snacken dan op een hoger niveau en breng een bezoek aan Het Friethuys in Oss met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10