La Colline

Dinerbon Oss La Colline
Adres
Heuvel 40
5341CW Oss
Telefoon
0412 472 184
Dinerbon Oss La Colline
Dinerbon Oss La Colline

Gezellig uit eten met uw dinerbon in het centrum van Oss? Het kan nu bij La Colline aan de Heuvel 40. Bij La Colline kunt u altijd terecht met uw dinercheque om even te ontspannen in een prettige en sfeervolle omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld met vrienden, familie of collega’s langskomen om lekker bij te kletsen, een hapje te komen eten of gewoon om een drankje te pakken. La Colline is dé plek waar de inwoners van Oss elkaar ontmoeten en er heerst dan ook veel gezelligheid. Mensen plukken bij La Colline samen de dag. Jong en oud, Ossenaren en bezoekers van Oss ontmoeten elkaar. De een leest een krantje, de ander is druk in gesprek en verderop zit iemand te werken.

Op het menu van La Colline staan smaakvolle en betaalbare gerechten waar u met uw dinerbon van kunt komen genieten. Zo kunt u onder andere een doradefilet bestellen met groene asperges, kruidenolie, een korstje van roomkaas en noten of een varkenshaas met haricots verts en de keuze uit portsaus, pepersaus of champignonsaus. Sluit uw diner bij La Colline af met hét Osse toetje. Dit is een combinatie van ijs, mousse en noten dat in samenwerking met Venezia Alessandro en Christian Chocolaterie wordt gerealiseerd. Ook kunt u kiezen voor een heerlijke cheesecake met vanille, mango-ijs en karamelsaus.

Lijkt het u leuk om uw dinercheque te besteden op deze sfeervolle locatie in het mooie Oss, loop dan binnenkort gezellig binnen en zoek een gezellig plekje uit in het restaurant of op het zonnige terras. Het team van La Colline hoopt u snel te mogen verwelkomen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10