Restaurant Mister Nelson (By Fletcher)

Dinerbon Oss Restaurant Mister Nelson (By Fletcher)
Adres
Nelson Mandelaboulevard 22
5342CZ Oss
Dinerbon Oss Restaurant Mister Nelson (By Fletcher)
Dinerbon Oss Restaurant Mister Nelson (By Fletcher)

Kom langs bij Restaurant Mister Nelson (By Fletcher) in Oss

Met je dinerbon ben je van harte welkom bij Restaurant Mister Nelson (By Fletcher) in Oss. In dit bourgondische stukje Brabant geniet je van een diverse menukaart en geniet je in de middag of avond van een ongedwongen en gezellige ambiance. Met wie wil jij graag met de dinerbon komen genieten bij Restaurant Mister Nelson (By Fletcher) in Oss?

Een unieke smaak door de Big Green Egg bij Restaurant Mister Nelson (By Fletcher) in Oss

De gerechten bij Restaurant Mister Nelson (By Fletcher) in Oss worden gekookt op een Big Green Egg. En dat merk je direct! Je geniet van overheerlijke smaken en in de keuken wordt er altijd gewerkt met eerlijke en verse producten. Geniet van een hapje en een drankje aan de bar of pak het groter uit en geniet van een goed verzorgd diner bij Restaurant Mister Nelson (By Fletcher) in Oss. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat en met wie je graag een keer wilt uit eten.

Geniet met de dinercheque van een ontbijt, een lunch of een diner bij Restaurant Mister Nelson (By Fletcher) in Oss

Wist je dat je bij Restaurant Mister Nelson (By Fletcher) in Oss helemaal aan het juiste adres bent voor een ontbijt, een lunch of een diner? Hoe ga je jouw dinercheque uitgeven. Voor het ontbijt ben je van maandag tot en met vrijdag welkom tussen 07:00 uur - 10:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 08:00 uur - 11:00 uur. De lunch wordt bij Restaurant Mister Nelson (By Fletcher) in Oss iedere dag geserveerd tussen 11:00 uur - 17:00 uur. Voor het diner ben je van maandag tot en met zaterdag van harte welkom tussen 17:00 uur - 22:00 uur en op zondag tussen 17:00 uur - 21:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10