Sunrise Argentina

Dinerbon Oss Sunrise Argentina
Adres
Kruisstraat 39
5341 HA Oss
Telefoon
06 12756290

Sunrise Argentina, voorheen bekend als Sunrise Jami Taj Mahal, is gevestigd aan Kruisstraat 39 in Oss, op een steenworp afstand van de historische stellingmolen Zeldenrust. Het etablissement is voorzien van een moderne strakke inrichting en is voor wat betreft het aantal beschikbare zitplaatsen bescheiden van opzet. Het is dan ook aan te raden om vooraf te reserveren, zodat je voorkomt dat er op drukke momenten geen tafeltje voor je beschikbaar is. Het personeel van deze eetgelegenheid is vriendelijk en behulpzaam en zal alles in het werk stellen om van je etentje een aangename belevenis te maken. Sunrise Argentina is op maandag en dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van half 5 ‘s middags tot middernacht met je dinercheque of dinerbon terecht.

De naam van dit restaurant verraadt al overduidelijk dat men zich er voor wat betreft het culinaire aanbod richt op de tropische lekkernijen uit de Argentijnse keuken. Voor het bereiden van die gerechten wordt voor een groot deel gebruik gemaakt van de grote houtskoolgrill die in de keuken van het etablissement staat opgesteld. De menukaart van Sunrise Argentina biedt je een imposant grote keus uit tal van verschillende heerlijkheden. Je kunt je tropische smulfeest bijvoorbeeld van start laten gaan met een van de warme of koud voorgerechten zoals een spicy chicken salade of gerookte Argentijnse ham. De keuze voor het hoofdgerecht bestaat hoofdzakelijk uit allerlei verschillende varianten op Argentijnse steaks, die desgewenst met een gewicht variërend van 200 tot zelfs 1000 gram aan je geserveerd kunnen worden. Alle hoofdgerechten bij Sunrise Argentina worden overigens standaard gecompleteerd met Steakhouse friet, salade en saus. Vind je het lastig om zelf te kiezen uit het grote aanbod op de menukaart, dan biedt dit restaurant je ook een aantal keuzemenu’s in verschillende prijsklassen,waarbij je keuze per gang wordt beperkt tot 3 of hooguit 4 varianten en je er daardoor zeker van kunt zijn dat je altijd de beste smaakcombinaties te pakken hebt.

Twee dingen zijn zeker bij Sunrise Argentina: ten eerste zul je bij dit restaurant gegarandeerd niet met een hongerig gevoel vertrekken en ten tweede kun je er al je genuttigde dranken en spijzen probleemloos (deels) betalen met het saldo van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10