Tanuki

Dinerbon Oss Tanuki
Adres
Heuvel 22 e
5341 CW Oss
Telefoon
0412 691037
Dinerbon Oss Tanuki
Dinerbon Oss Tanuki
Dinerbon Oss Tanuki

Aandacht voor u 'de gast' wordt werkelijk nergens zo serieus en letterlijk genomen als bij ons 'Japans Restaurant Tanuki'. De chef-kok kunt u vinden bij u aan de bakplaat en kan hierdoor gelijk inspelen op uw wensen. U kunt een culinaire ervaring op doen door bij ons aan de Teppanyaki-bakplaten aan te schuiven. Onze chef-kok en zijn hulp staan hier garant voor. Ook is het mooi dat u bij ons gewoon kunt betalen met de Dinerbon.
Bij ons vind u dagelijkse verse Sushi en Sashimi tot warme Teppanyaki maaltijden. U kunt ook genieten in ons vernieuwde gedeelte genaamd 'de 'Teppanyaki Lounge'. Aan de sfeervolle Sushi Loungebar kunt u genieten van de Sushi en a la carte kaarten.
Nog niet al te lang geleden is Tanuki ook beschikbaar voor een lunch. U kunt dan ook tijdens de lunch gebruik maken van onze Sushi en Sashimi , variërende heerlijke Sushi en Bento-boxen. U kunt niet alleen genieten van de lunchbox(en), maar ook van koude en warmen maaltijden die wij ook rond deze tijd serveren.
Wij zitten in een geweldig pand aan de Heuvel. We bieden u een mooi uitzicht over de winkelstraat. Dit is natuurlijk geweldig als u uw Dinercheque meeneemt, want dan geniet u van nog een heel groot voordeel.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews