Lunchroom Nagelkerke

Dinerbon Oudenbosch Lunchroom Nagelkerke
Adres
Fenkelstraat 33 / 3
4731JA Oudenbosch
Telefoon
0165 33 00 14
Dinerbon Oudenbosch Lunchroom Nagelkerke

Aan de Fenkelstraat in Oudenbosch staat Lunchroom Nagelkerke. In deze moderne lunchroom wordt u met open armen ontvangen. Bij binnenkomst valt meteen de mooie en vrolijke inrichting op. Er is veel gewerkt met roze en de inrichting is verder modern. De lunchroom ziet er verzorgd en netjes uit. Het personeel is vriendelijk en bereid om u met al uw vragen en wensen te helpen. U kunt dus zeker advies vragen over een gerecht, maar ook aangeven als u een allergie of dieetwensen heeft. U kunt van deze service en het goede eten gebruik maken met uw dinerbon!

Bij Lunchroom Nagelkerke kunt u terecht voor een snelle lunch, een uitgebreide lunch, maar ook voor afhaalbroodjes en de fraai verpakte luxe broodjesschalen. Dit laatste is ideaal voor grotere gezelschappen, bijeenkomsten of vergaderingen, maar ook zeker voor thuis of op het werk. Ook kunt u bij Lunchroom Nagelkerke een heerlijke ijscoupe, ambachtelijk Italiaans ijs uit eigen keuken, verrukkelijke high tea of een lekker kopje koffie krijgen. Op de kaart staan warme broodjes, koude broodjes, boeren brood, salades, soep, iets zoets, iets anders en kindergerechten. De gerechten worden allemaal vers bereid en uiteraard ook met goede producten. Lunchroom Nagelkerke vindt het belangrijk dat u lekker kunt eten en optimaal kunt genieten.

Lunchroom Nagelkerke is van dinsdag t/m zondag geopend van 09:30 tot 22:00 uur. Op maandag is de Lunchroom alleen geopend in de zomermaanden, kijk hiervoor op de site van Lunchroom Nagelkerke. Betaal gerust met uw dinercheque of dinerbon bij Lunchroom Nagelkerke!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10