Broer en zus

Dinerbon Overloon Broer en zus
Adres
Raaijweg 25
5825 AL Overloon
Telefoon
0478-642045
Dinerbon Overloon Broer en zus
Dinerbon Overloon Broer en zus
Dinerbon Overloon Broer en zus

Bent u altijd al benieuwd geweest hoe het is om een Brabantse familie te hebben? Bij Grandcafe Broer en Zus weten ze dat precies en die willen graag die ervaring delen met de rest van Nederland. Met een Dinerbon kunt u nu die ervaring cadeau geven.

Bij Broer en Zus is voor iedereen een speciale ervaring te vinden. Van lekker eten tot gezellige activiteiten voor en na het eten. U kunt heerlijk lunchen, borrelen en dineren. Maar niet alleen eten is een mogelijkheid. U kunt bowlen op één van de twee bowlingbanen, aan uw handicap werken op de midgetgolfbaan of lekker los gaan op het springkussen in de speeltuin. Kom dus snel langs en geniet van de echte Brabantse gastvrijheid.

De kaart is precies wat je van Brabant verwacht. Lekker. Er is voor iedere smaak een gerecht en u zult gegarandeerd vol zitten na een diner bij Broer en Zus. Maar als je nog een plekje over hebt moet u zeker het door Broer en Zus gebrouwen bier ’SeeS’ proberen. Broer zweert erbij.

Bij Broer en Zus snappen ze natuurlijk dat u soms wel even wat rust kunt gebruiken. Daar is over nagedacht en daarom is er op zondag van 15 uur tot 19 uur een kinderopvang. De kinderen worden uitstekend verzorgd terwijl u een welverdiende maaltijd kunt eten.

Als dit u nog niet heeft overgehaald om eens lekker Brabants te genieten luister dan goed. U kunt met uw Dinercheque betalen. Geweldig.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10