De Heeren van Overloon

Dinerbon Overloon De Heeren van Overloon
Adres
Irenestraat 1
5825 CA Overloon
Telefoon
0478 - 642227
Dinerbon Overloon De Heeren van Overloon
Dinerbon Overloon De Heeren van Overloon
Dinerbon Overloon De Heeren van Overloon

Met uw Dinerbon kunt u ontspannen genieten in restaurant De Heeren van Overloon, gelegen in het rustieke en toeristische dorp Overloon, dichtbij de Duitse grens. Bij de Heeren van Overloon kunt u genieten van uiteenlopende gerechten die bereid worden met heerlijke, ambachtelijke streekproducten. Ook passen wij ons uiteraard aan de seizoenen aan, zodat u door het jaar gevarieerd kunt genieten, bijvoorbeeld van heerlijke aspergegerechten. Voor anderzijds heerlijke vis- en vleesgerechten kunt u ook prima terecht bij de Heeren van Overloon. Echt ontspannen genieten van uw Diner giftcard kan in onze prachtige binnentuin.

Echt bijzonder tafelen met uw Dinerbon kunt u met onze Wagyu proeverij. Wij bereiden voor u allerlei gerechten met vlees van het Wagyu rund. Het Wagyu rund is een keizerlijke koe die volgens Japanse traditie wordt gevoederd en gemasseerd. Uiteindelijk levert dit een prachtig en heerlijk stukje vlees op. Bij onze Wagyu proeverij verwerken wij uiteenlopende delen van het Wagyu rund in een aantal prachtige gerechtjes. Zo kunt u optimaal genieten van dit exclusieve en smaakvolle vlees. Zeker een aanrader! Met uw Dinerbon kunt u bij de Heeren van Overloon dan ook een bijzondere culinaire ervaring meemaken!

Met uw Diner Cadeau Dinercheque kunt u bij ons uitgebreid tafelen en genieten. Onze kaart bevat een aantal verrassende en spannende gerechten, waardoor u zich tijdens het diner zeker niet hoeft te vervelen. Geniet van de prettige en gezellige ambiance bij de Heeren van Overloon. Wij heten u alvast van harte welkom en wij hopen u binnenkort persoonlijk te kunnen verwelkomen in ons mooie restaurant!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews