Leuke Broeders

Dinerbon Overloon Leuke Broeders
Adres
Oploseweg 30
5825 HN Overloon
Telefoon
0485 385338
Dinerbon Overloon Leuke Broeders
Dinerbon Overloon Leuke Broeders
Dinerbon Overloon Leuke Broeders

Gebruik uw Dinerbon voor Steakhuys Leuke Broeders; de perfecte combinatie tussen Brabantse gezelligheid en het oude Wilde Westen. Hier bezorgen het heerlijke eten, de enthousiaste bediening en het unieke decor u een avond die u niet snel zult vergeten. Van donderdag tot en met maandag kunt u hier met uw familie, vrienden of geliefde van een heerlijke maaltijd genieten. Combineer bijvoorbeeld uw uitje naar oorlogsmuseum Overloon met een gezellige diner bij Leuke Broeders.

Zoals het hoort in een steakhuis grillen wij voor uw ogen het lekkerste vlees en de lekkerste vis. Recent is ons restaurant uitgebreid met een nieuw terras, dat is uitgerust met een buitenbar/grill! Uiteraard beschikt ons restaurant ook over een veranda, waarop u in uw schommelstoel achterover kunt leunen en genieten van onze heerlijke gerechten, bereid met verse en duurzame producten. Ook voor de warme zomerdagen is Leuke Broeders dus een uitstekend idee!

Wij staan bekend om onze overheerlijke spareribs en hamburgers, maar ook over vele andere regionale en bourgondische gerechten kunt u bij ons terecht; op onze kaart staan seizoensgerechten, visgerechten, salades of vegetarische gerechten. Ook mensen met een allergie worden bij ons niet vergeten. Voor kinderen zijn er speciale gerechten en een leuke speelhoek voor als zij het even beu zijn om rustig aan tafel te zitten. Wij begrijpen dat de ware Bourgondiër niet zonder muziek kan en daarom organiseren de Leuke Broeders gezellige middagen en avonden met live muziek.

Kom ontspannen tafel in ons restaurant, op de veranda of in het zonnetje op ons terras en geniet van het Wilde Westen met een Brabants accent. Wij zeggen alvast Howdy en Houdoe en dan hopen wij u snel te zien met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10