Hotel Restaurant Timmy's Eethuys

Dinerbon Raamsdonksveer Hotel Restaurant Timmy's Eethuys
Adres
Prins Bernhardstraat 6
4941GH Raamsdonksveer
Telefoon
0162 512 570
Dinerbon Raamsdonksveer Hotel Restaurant Timmy's Eethuys

Aan de Prins Bernhardstraat in Raamsdonksveer staat Timmy’s Eethuys. Een restaurant dat haar deuren opent voor jong en oud. Het restaurant heeft namelijk een kinderspeelkamer voor de kleintjes, zodat jong en oud heerlijk kunnen genieten van een bezoek bij Timmy’s Eethuys! Het is een gezellig en warm ingericht restaurant. Er hangen veel verschillende positieve sferen in het restaurant. Er is gewerkt met oude en nieuwe stijlen wat het restaurant bijzonder maakt. Met uw dinercheque kunt u van alles van Timmy’s Eethuys genieten!

In de keuken worden gerechten van de Chef keuzemenu’s bereid. Hierop staan warme- en koude voorgerechten, soepen, vis hoofdgerechten, vlees hoofdgerechten, specialiteiten van het Huis bereid en desserts. De gerechten van Timmy’s worden bereid met verse producten. Deze verse producten komen voornamelijk uit de omgeving en dus ook wat de omgeving te bieden heeft. Zo koken de koks onder andere met Raamsdonkse broccoli. Het werken met deze verse ingrediënten resulteert in gerechten met een hoge kwaliteit. Voor uw dinerbon krijgt u dus de beste gerechten met een hoge kwaliteit! Ook kunt u lekker wat komen drinken bij Timmy’s Eethuys. Er zijn namelijk genoeg dranken die geschonken worden. Zo is er fristi of cola voor onder andere de jonge kinderen, en wijn of bier voor de volwassenen. Met uw drinken kunt u de smaken van het drinken en de smaken van de gerechten heerlijk met elkaar combineren tot een geweldig smakenspektakel!

Timmy’s Eethuys is 365 dagen per jaar geopend. U heeft dus genoeg keuze wanneer u eens langs wilt gaan met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10