Smokkelhoeve

Dinerbon Riemst (BE) Smokkelhoeve
Adres
Lafelterweg 1
3370 Riemst (BE)
Telefoon
032 012 39 39 80
Dinerbon Riemst (BE) Smokkelhoeve
Dinerbon Riemst (BE) Smokkelhoeve

Op een steenworp afstand van Maastricht ligt de sfeervolle Bistro de Smokkelhoeve. Genoemd naar de smokkelaars die hier ooit hun weg vonden. Je vindt de Smokkelhoeve vlakbij de grens tussen Nederland en Vlaanderen. Na een grondige verbouwing, zijn de tafels er vanaf 21 juni 2019 weer gedekt. De pannen staan op het vuur, en de wijnflessen zijn ontkurkt.

U bent er van harte welkom op vrijdag-,en zaterdagavond vanaf 18.00 uur en op zondag vanaf 17.00 uur. Op maandag t/m donderdag kunt u terecht op basis van reservering (vanaf 16 personen) voor lunch & diner. Betalen kan met uw Dinerbon! Opvallend is de prachtige, landelijke locatie van De Smokkelhoeve. Er liggen dan ook diverse prachtige wandelroutes rondom deze bistro. Na een fijne wandeling is het bij mooi weer heerlijk genieten op het terras. Zit het weer niet zo mee? Dan kunt u terecht in de gezellige 'hoeskamer'.

Op de kaart vindt u heerlijke gerechten als licht gepekelde Zalm- ,Forel- & Makreelfilet, warm gerookt met een mosterd-dille coulis. Of wat te denken van Ossehaasfilet op een lava-steen geserveerd. Eet u liever geen vlees? Dan is het gerecht Kaasfondue-kirsch-witte wijn-frisse groenten misschien iets voor u. Voor het nagerecht kunt u onder andere kiezen uit diverse soorten ijs. Of smul van één van de overheerlijke kazen van de Smokkelhoeve.

In de maanden juni-juli-augustus 2019 biedt de Smokkelhoeve u een vrije keuze uit 't openingsmenu 'Ouverture' aan voor 34,50 p.p. Maar u kunt ook zelf een keuze maken uit het menu, en zo uw eigen diner samenstellen. Ga dus gauw eens langs met uw Dinercheque. Dineren bij de Smokkelhoeve is genieten in een unieke omgeving. Parkeren kan gratis op 6 parkeerplaatsen direct voor de ingang. Of anders gratis 25 meter verderop, op de parkeerplaats hoek Krijtstraat/Montenaekenweg.

Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om van te voren even te reserveren. Tot slot, één ding is zeker: een bezoek aan Bistro de Smokkelhoeve is de moeite waard. Vergeet uw Dinerbon of Dinercheque niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10