Het Vermaeck

Dinerbon Rijen Het Vermaeck
Adres
Rijksweg 115
5121 RD Rijen
Telefoon
0161 - 240716
Dinerbon Rijen Het Vermaeck
Dinerbon Rijen Het Vermaeck

Kom u eens vermaken in 't Vermaeck; een sfeervolle eeterij, gecombineerd met een gezellig café en prachtige spiegelzaal, waar u terecht kunt met al uw feesten en partijen. ’t Vermaeck vindt u in het Brabantse dorpje Rijen, dichtbij de hoofdingang van Vliegbasis Gilze-Rijen. U kunt bij ons in een ongedwongen ambiance genieten van de uitgebreide menukaart voor lunch en diner. Onze gerechten worden bereid van enkel dagverse producten. Kom dat ervaren met uw Dinerbon!

Wij bieden u naast onze reguliere lunchkaart en dinerkaart ook een prachtig wildmenu en elke maand een overheerlijk drie gangen menu. Wij vernieuwen onze menukaart meerdere malen per jaar en nemen er dan natuurlijk ook seizoensgebonden gerechten in op. Daarnaast kunt u genieten van onze heerlijke hapas & tapas; dit zijn kleine hapjes variërend van de welbekende bitterbal tot verrassende mediterrane gerechten. Ook voor een gezellige high tea bent u bij ons aan het juiste adres.

Natuurlijk vergeten wij ook uw kinderen niet. Speciaal voor de kinderen is er een kindergerechtenkaart en omdat kinderen geen uren aan tafel stil kunnen zitten zorgen we voor een kleurplaat en we hebben een speeltuin grenzend aan het terras gecreëerd, zodat u van een afstandje een oogje in het zeil kunt houden.

In het seizoen is ons ruime terras geopend voor heerlijk lang tafelen of om lekker wat te drinken in het zonnetje of onder onze megaparasols. Nieuw is onze buiten keuken, waarin wij heerlijke barbecue en grill gerechten bereiden.

Wij hopen u snel eens te mogen verwelkom bij ’t Vermaeck! Uw Dinercheque accepteren wij graag. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10