Restaurant t Boerke

Dinerbon Rijen Restaurant t Boerke
Adres
Hoofdstraat 72
5121JG Rijen
Telefoon
016 122 2588
Dinerbon Rijen Restaurant t Boerke

In het hart van de plaats Rijen in het vrolijke Noord-Brabant vindt u Café Restaurant Partycentrum Partyservice ’t Boerke. Een hele mond vol, want deze veelzijdige horecaonderneming is van alle markten thuis. U kunt er terecht voor allerhande culinaire feesten, partijen en evenementen. Wanneer u geïnteresseerd bent in het geven van uw feest of evenement bij ’t Boerke, dan kunt u het beste even contact op nemen. De mogelijkheden worden dan aan u toegelicht. Voor nu willen we graag even focussen op het restaurant van ’t Boerke. In dit restaurant bent u sinds kort namelijk van harte welkom met uw dinerbon of uw dinercheque voor een gezellige avond uit eten.

In Restaurant ’t Boerke worden een regelmatig wisselend 2, 3 of 4 gangen keuzemenu aangeboden en een a la carte kaart. Zo kunt u zelf uw ideale middag of avond inrichten: snel een hapje eten, ontspannen lunchen of een avond uitgebreid dineren, het kan allemaal en de keuze is volledig aan u. Op de menukaart van restaurant ’t Boerke vindt u onder andere een Hollandse biefstuk met peper saus, een kabeljauw gebakken en naturel geserveerd en twee sliptongetjes met remoulade saus. Sluit uw diner met uw dinerbon af met een heerlijke tiramisu van Amaretto of bestel een spekkoek met stratiatella ijs.

Lijkt het u leuk om met vrienden, familie, gezin, of lekker mijn zijn tweeën te komen eten bij Restaurant ’t Boerke in Rijen? Reserveer dan nu online uw tafel en maak u klaar voor een fijne avond uit eten in dit veelzijdige restaurant. Vergeet bovendien niet uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10