Rijsbergen De Tijd

Dinerbon Rijsbergen Rijsbergen De Tijd
Adres
Antwerpseweg 24
4891CP Rijsbergen
Telefoon
076 596 8030

Aan de Antwerpseweg aan de rand van het pittoreske Rijsbergen vindt u op een landelijke locatie Eetcafé De Tijd. In dit traditionele eetcafé bent u welkom met uw dinerbon voor gezelligheid, lekker en goed eten en vooral niet te veel poespas. U heeft vanuit het eetcafé een mooi uitzicht over de landerijen en binnen hangt een knusse sfeer. Dit komt onder andere door de vrolijke oranje gordijnen, de bruine tafels die doen denken aan een bruin café en het warme licht. Eetcafé de Tijd doet zijn naam eer aan, want het pand bestaat al sinds 1914. In 1997 is het eetcafé in de huidige vorm geopend en sindsdien hebben al vele buurtbewoners en voorbijgangers een mooie avond beleefd in dit sfeervolle eetcafé. U heeft de mogelijk om u hierbij aan te sluiten met uw dinercheque.

Op de menukaart van Eetcafé de Tijd vindt u voor eenieder wel wat wils. Bestel bijvoorbeeld met uw dinerbon een gerecht van de gevarieerde plate service, waarop u onder andere een Hollandse biefstuk met pepersaus, salade en frites aantreft. Ook kunt u kiezen voor een licht gepekelde speenvarken filet met gebakken champignons. Heeft u zin in iets meer exotisch? Bestel dan de woki woki schotel met geroerbakte diverse vissoorten, groenten en theriakysaus geserveerd met tagliatelle. Iedere maand is er bovendien een wisselend maandmenu van heerlijke producten van het seizoen.

Wilt u graag echt Hollands uit eten op deze pittoreske locatie in Rijsbergen? Laat u dan niet tegenhouden en breng een bezoek met uw dinercheque aan Eetcafé de Tijd aan de Antwerpseweg!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10