Amigos (Roosendaal)

Dinerbon Roosendaal Amigos (Roosendaal)
Adres
Kade 6
4703 GG Roosendaal
Telefoon
0616 - 01 29 00
Dinerbon Roosendaal Amigos (Roosendaal)
Dinerbon Roosendaal Amigos (Roosendaal)
Dinerbon Roosendaal Amigos (Roosendaal)

Wanneer u uw dinerbon graag wilt besteden aan een avond genieten van de lekkerste stukken vlees of vis van de barbecue, dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij Amigos BBQ Restaurant aan de Kade 6 in Roosendaal. Amigos is echt een paradijs voor de barbecue liefhebber, omdat vis- en vleesliefhebbers er samen kunnen genieten van de lekkerste gerechten van hun eigen tafelbarbecue! Zo kunt u met uw dinercheque niet alleen komen smullen van alles wat van de barbecue komt, het is ook nog eens extra leuk en gezellig! Het restaurant is gezellig ingericht in Mexicaanse stijl, met veel warme kleuren en houten tafels, stoelen en muren. Een bezoek aan Amigos BBQ Restaurant Roosendaal staat garant voor een leuke en enerverende avond met vrienden, familie of zelfs met een bedrijfs- of verenigingsfeestje.

Bij BBQ Restaurant Amigos kent gezelligheid geen tijd. U kunt op uw eigen tafelbarbecue namelijk op uw eigen tempo uw vlees, vis of groenten bereiden. Voor € 19,95 maakt u met uw dinercheque al onbeperkt gebruik van een uitgebreid barbecue buffet met soep en stokbrood met kruidenboter vooraf. Vervolgens heeft u ruime keus uit tien soorten vlees in heerlijke marinades, drie soorten vis en een verassend saladebuffet met twaalf verschillende salades en fruit. Uiteraard kunt u naast uw vlees en salade heerlijke verse frietjes of aardappelpoffers eten.

Kom snel een echte Mexicaanse barbecue avond beleven bij Amigos BBQ Restaurant in Roosendaal en vergeet niet om uw dinerbon met u mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10