Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok

Dinerbon Roosendaal Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok
Adres
Brugstraat 12
4701 LE Roosendaal
Telefoon
(0165) 537 237
Dinerbon Roosendaal Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok
Dinerbon Roosendaal Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid van uw dinerbon in Roosendaal, en houdt u bovendien van Chinees en Indisch eten? Dan bent u bij Chinees-Indisch restaurant Azië volledig aan het juiste adres. Dit zich aan de Brugstraat bevindende Chinees-Indische restaurant staat namelijk bekend als ‘De wok van Roosendaal’, wat inhoudt dat zij al sinds jaar en dag hét adres zijn in Roosendaal en omgeving waar u de lekkerste wok kunt eten, onbeperkt en voor een vaste lage prijs. Kom daarom snel een keer langs met uw dinercheque om onbeperkt te genieten van de lekkerste wok gerechten.

De gerechten die bij Chinees-Indisch restaurant Azië worden geserveerd zijn bereidt met uitsluitend de beste verse ingrediënten, om zo de beste smaak en kwaliteit van het voedsel voor u te garanderen. Naast onbeperkt wokken, kunt u in het restaurant ook gerechten bestellen van het à la carte menu, waar de meest bijzondere Oosterse specialiteiten op zijn te vinden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige Chinees-Indische restaurant in Roosendaal? En kunt u een avond genieten van de lekkerste wok gerechten of andere Oosterse specialiteiten wel waarderen? Dan heet het team van restaurant Azië u van harte welkom om met vrienden of familie van al het lekkers te komen genieten dat de Oriëntaalse keuken te bieden heeft. U kunt uiteraard met uw dinercheque betalen, dus vergeet deze vooral niet mee te nemen wanneer u het pannenkoekenrestaurant bezoekt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10