Dakota'z Club Lounge Reztaurant

Dinerbon Roosendaal Dakota'z Club Lounge Reztaurant
Adres
Markt 14
4701PE Roosendaal
Telefoon
0165 56 94 16
Dinerbon Roosendaal Dakota'z Club Lounge Reztaurant
Dinerbon Roosendaal Dakota'z Club Lounge Reztaurant

In Roosendaal is Dakota'z Club Lounge Reztaurant gevestigd. Dit is een zeer populaire plek om eens lekker te loungen en/of te dineren. Deze eetgelegenheid is door Couverts dan ook verkozen tot ‘Hotspot van 2016’ met een cijfer van 9,2. De verwachtingen zijn dus ook meteen hooggespannen, maar die zullen ongetwijfeld volledig worden waargemaakt. En uiteraard kunt u achteraf de betaling doen via uw Dinerbon.

In Dakota’z wordt u zeer gastvrij ontvangen, en zult u zich direct op uw gemak voelen. Een zeer goede besteding van uw Dinercheque. En dat komt niet alleen door het personeel, maar ook door de zeer uitgebreide menukaart. Alleen al voor de voorgerechten is er een zeer uitgebreid aanbod aan heerlijke maaltijden. Tussen de koude voorgerechten vindt u bijvoorbeeld Runder carpaccio en een garnalen cocktail. En tussen de warme voorgerechten staan gerechten als Kippenvleugels en Gerookte zalm. Maar u kunt natuurlijk ook een soepje bestellen. Hierna volgt natuurlijk het hoofdgerecht. En ook daar is de keuze enorm. Zo kunt u kiezen voor een van de vele vis- of vleesgerechten. De nagerechten zijn ook zeker het proberen waard. Onder het eten kunt u genieten van een heerlijk wijntje of biertje van de tap. Maar als u liever een frisdrankje drinkt dan is dat uiteraard ook mogelijk. En het geheel kan achteraf natuurlijk betaald worden met uw dinerbon.

Kortom, wilt u eens met eigen ogen (en eigen mond) ondervinden waarom Dakota’z Club Lounge Reztaurant is verkozen door Couverts tot Hotspot 2016. Neem uw dinercheque mee en geniet van een fantastische avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10