Pannekoeken Carrousel

Dinerbon Roosendaal Pannekoeken Carrousel
Adres
Kade 39
4703GA Roosendaal
Telefoon
0165 55 90 69
Dinerbon Roosendaal Pannekoeken Carrousel
Dinerbon Roosendaal Pannekoeken Carrousel

Bij petit-restaurant Pannekoeken Carrousel draait het eigenlijk vooral om één ding: smullen van de lekkerste pannenkoeken in Roosendaal. Je vindt dit pannenkoekenrestaurant aan de Kade 39, schuin tegenover het bekende Polar Bear monument. Als je enigszins bekend bent in Rossendaal weet je dan ook meteen dat er ruim voldoende parkeerplaatsen in de buurt van dit restaurant aanwezig zijn. De Pannekoeken Carrousel is gevestigd in een karakteristiek historisch pand uit het jaar 1891 en daarom hebben de uitbaters er ook alles aan gedaan om die authentieke sfeer van inmiddels lang vervlogen tijden in de inrichting van het restaurant terug te laten keren. Op maandag en dinsdag kun je de Pannekoeken Carrousel niet met je dinercheque of dinerbon bezoeken, want dan is het etablissement gesloten. Van woensdag tot en met vrijdag kun je er wel terecht van half 5 ‘s middags tot half 9 ‘s avonds en op zaterdag en zondag van half 4 ‘s middags tot half 9 ‘s avonds.

Het zal je naar alle waarschijnlijkheid niet verbazen dat er op de menukaart van de Pannekoeken Carrousel pannenkoeken staan. Er zijn bij elkaar opgeteld zelfs meer dan 170 verschillende varianten verkrijgbaar. Uiteraard ontdek je daartussen de traditionele varianten met bijvoorbeeld suiker, stroop of honing, maar je kunt ook uit tal van exclusievere smaakvarianten kiezen. Daarbij kun je onder andere denken aan een pannenkoek met warme kersen, ijs, slagroom en kersenlikeur of een variant met appel, amandelen, kokos, kaneel, honing, ijs en slagroom. Ben je niet bepaald een zoetekauw en ga je liever voor een hartige pannenkoek, dan heb je bij de Pannekoeken Carrousel niet alleen maar keuze uit een pannenkoek met spek, maar ook uit talrijke andere varianten, zoals een pannenkoek met ham, tomaat, champignons en kaas of één met zalm, olijven, asperges en kaas. Geen fan van pannenkoeken? Dan kun je waarschijnlijk toch lekker smullen bij dit restaurant, want er worden onder meer ook uitsmijters, omeletten, saté en kip Hawaï geserveerd.

Zijn je smaakpapillen tijdens je verblijf bij de Pannekoeken Carrousel optimaal verwend en is het tijd geworden om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10