Restaurant Adriatico

Dinerbon Roosendaal Restaurant Adriatico
Adres
Brugstraat 55
4701LC Roosendaal
Telefoon
0165 533 169
Dinerbon Roosendaal Restaurant Adriatico
Dinerbon Roosendaal Restaurant Adriatico
Dinerbon Roosendaal Restaurant Adriatico
Dinerbon Roosendaal Restaurant Adriatico

Waan je voor een avond in Zuid-Italië bij Restaurant Adriatico in Roosendaal. De gemoedelijke sfeer in ons restaurant en de heerlijke smaken en geuren van de Italiaanse keuken zullen je voor even weer het gevoel geven dat je aan de Adriatische kust zit te dineren. Beleef het romantische Italië met uw dinerbon of dinercheque.

Bij Restaurant Adriatico ervaart u al het moois van wat de Italiaanse keuken te bieden. Onze specialiteiten worden uitsluitend bereid met verse en eerlijke producten. De zorgvuldig samengesteld gerechten bieden u een gastronmische ervaring met haar unieke smaken, geuren en kleuren.

Van antipasti tot dolce en caffe, verwacht bij ons de ervaring van een typische ‘ristorante’. De Italiaanse keuken is natuurlijk beroemd om haar pizza’s en pasta’s. Maar in de Zuid-Italiaanse keuken mogen ook zeker de beste visgerechten zoals zalmfilet, gamba’s en zeebaarsfilet niet ontbreken. Kom snel langs en laat u verwennen door onze gastvrije service en onze Italiaanse keukenbrigade die met veel passie en liefde uw gerecht bereiden.

Dineren in Italiaanse sferen doe je bij ons. U heeft keuze uit een uitgebreide menukaart zodat er voor ieder wat wils is. U kunt deze Italiaanse ervaring natuurlijk beleven met uw dinerbon of dinercheque. Wij hopen u snel te mogen verwelkom in ons restaurant in Roosendaal.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10