Bistro G.O.E.T.

Dinerbon Rosmalen Bistro G.O.E.T.
Adres
Dorpsstraat 51
5241EA Rosmalen
Telefoon
073 2110946
Dinerbon Rosmalen Bistro G.O.E.T.

Bistro G.O.E.T, gezellig ontspannen even tafelen. Deze bistro is gelegen aan de dorpsstraat 51 in Rosmalen. Bij deze gezellige bistro kunt u betalen met u dinerbon of dinercheque. G.O.E.T is de plek waar u op een gezellig, informele, ongedwongen en betaalbare manier kunt genieten. Wij hopen dat u de gezelligheid en gemoedelijke sfeer net zo ervaart al dat wij doen. De bistro is gelegen in het bruisende centrum van Rosmalen en daardoor perfect om tijdens het shoppen even een pauze te nemen bij G.O.E.T.

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner. Voor de lunch kunt bij ons onder anderen kiezen voor broodjes en sandwiches. Kies voor de twee kroketten op oerbrood of voor de waldkorn triangel met brie. Weet u niet zo goed waar u zin in heeft of heeft u overal zin in? Kies dan voor de kleine luxe broodjes met onder anderen zalm, carpaccio, brie, warm vlees en nog veel meer. U kunt hierbij ook kiezen voor een soep. Tosti’s, uitsmijters of salades kunt u bij ons ook kiezen. Aan het groene blaadje op de menukaart kunt u zien of het gerecht vegetarisch te verkrijgen is. Voor een diner kunt u bij ons ook terecht. al onze hoofdgerecht worden geserveerd met friet en een salade. Ook voor de kinderen zijn een paar aparte gerecht geselecteerd. Sluit af met een lekker nagerecht.

Verzilver u dinerbon of dinercheque bij de leukste bistro van Rosmalen. Dit kan elke dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur of op zondag vanaf 11.00 uur. De keuken sluit om 21.30. Reserveren kan via de website of door te bellen naar 073- 211 09 46.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10