Don Arroyo

Dinerbon Rosmalen Don Arroyo
Adres
Graafsebaan 42
5242 JN Rosmalen
Telefoon
073 - 5212206
Dinerbon Rosmalen Don Arroyo
Dinerbon Rosmalen Don Arroyo
Dinerbon Rosmalen Don Arroyo

Bij Casa Don Arroyo in het Brabantse Rosmalen geniet u van een culinaire reis door de Zuid-Amerikaanse keuken. Droom weg in een wereld van rust, gemoedelijkheid, vriendelijkheid en vooral heel erg lekker eten. U bent hier ook van harte welkom als u de Dinerbon mee neemt! Een bezoek aan Don Arroyo is zeer de moeite waard, indien u een beetje avontuurlijk ingesteld bent. De ervaren keukenbrigade staat garant voor kwaliteit en smaakvolle gerechten, die vaak geïntroduceerd zijn door Latino’s die in Nederland wonen of op bezoek zijn. Kom dus bij Don Arroyo eten met uw Dinercheque en u waant zich in een tropisch oord!

Het paradepaartje van Don Arroyo is toch wel het ‘Don Arroyo Deluxe’. Dan kunt u zich een avond lang laten verwennen met de lekkerste kleine tapasgerechtjes zoals paprika-wortelsoep, meloen met serranoham, malse entrecote met uitjes en nog veel meer. Het arrangement wordt afgesloten met een combinatie van vier desserts en een koffieplateau. Het is ook mogelijk om dit met uw Dinerbon te bestellen! Uiteraard kunt u ook a la carte bestellen. Bijzonder is het voorgerecht ‘De Dronken Krokodil’ met fijne stukjes krokodilfilet en groenten, afgeblust met Sambuca. Onder de hoofdgerechten vindt u diverse biefstukken van het Black Angus rund, welke u in verschillende groottes kunt bestellen. Overigens zijn visliefhebbers en vegetariërs ook welkom met hun Dinercheque!

Bij Don Arroyo geniet iedereen van een authentieke Zuid-Amerikaanse maaltijd en de relaxte sfeer. Ze serveren ook uitstekende wijnen uit Chili, Argentinië en Spanje, geselecteerd uit de kelders van gerenommeerde wijnhuizen. Bij Don Arroyo kunt u echt weer eens uitgebreid tafelen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10