Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

Dinerbon Rosmalen Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch
Adres
Burgemeester Burgerslaan 50
5245 NH Rosmalen
Telefoon
073 - 5219159
Dinerbon Rosmalen Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch
Dinerbon Rosmalen Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch
Dinerbon Rosmalen Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

Gelegen in de prachtige hoofdstad Den Bosch vindt u hotel-restaurant Fletcher. Bij Fletcher Den Bosch kunt u heerlijk genieten van onze fantastische wereldkeuken. Zo kunt u iets kiezen á la carte of staat de chefkok voor u klaar om een heerlijk drie gangen menu voor u klaar te maken. Kom een keer langs met uw dinerbon en vergrijp je aan de heerlijke gerechten uit de wereldkeuken van Fletcher.

In de buurt van hotel-restaurant Fletcher is ontzettend veel te doen. Zo kan je in de buurt gaan zwieren en zwaaien in de Efteling of op safari gaan in Safaripark Beeksebergen. Ook in het bourgondische Den Bosch kunt u zich vermaken met de mooie terrasjes, de veelheid aan winkels en de prachtige historie die de stad te bieden heeft. Hotel-Restaurant Fletcher is de ultieme uitvalsbasis om na een dag vol activiteiten stoom af te blazen. Zo kunt u de dinerbon verzilveren en genieten van een heerlijke maaltijd na een bewogen dag.

Mocht het weer het toelaten dan is er voor u ook de mogelijkheid om te genieten van uw maaltijd op ons sfeervolle terras. Neem plaats op ons terras en kijk uit over de prachtige Rosmalense plas. Ook met slecht weer kunt u genieten van onze voortreffelijke wereldkeuken in ons sfeervolle restaurant.

Het personeel van hotel-restaurant Fletcher is bereid zijn uiterste best te doen om een bijpassend wijnarrangement voor u te vinden. Zo wordt ervoor gezorgd dat u bij Fletcher kan genieten van een echt culinaire ervaring.

Zien we u snel verschijnen? Neem gerust uw dinercheque mee.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan