Ristorante La Costa

Dinerbon Rosmalen Ristorante La Costa
Adres
Graafsebaan 106
5242 JP Rosmalen
Telefoon
073 5211407
Dinerbon Rosmalen Ristorante La Costa
Dinerbon Rosmalen Ristorante La Costa

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Rosmalen? Dan ben je bij Ristorante La Costa aan het juiste adres: bij dit Italiaanse restaurant kun je genieten van een heerlijk onbezorgd Mediterraans diner. Vier het leven met een diner met vrienden of familie en laat je verrassen door de originele gerechten. Je kunt bij Ristorante La Costa dagelijks terecht voor een borrel of diner: het restaurant is erg kindvriendelijk, maar toch heel sfeervol en warm ingericht. Heb je de afgelopen tijd een dinercheque of dinerbon gekregen en ben je op zoek naar een restaurant om deze uit te geven? Zoek dan niet verder en kom eten bij Ristorante La Costa!

Genieten van Italiaanse specialiteiten

Een authentiek Italiaans restaurant is bij veel mensen populair: je kunt er genieten van heerlijke pizza’s, pasta en lekkere wijn. Er zijn weinig mensen die niet gelukkig worden van een lekkere pizza of vers gemaakte pasta. Ga je romantisch uit eten met je partner? Bestel dan een fles wijn en geniet uitgebreid van verschillende gangen: begin de avond met heerlijke anti pasti en deel verschillende gerechten op het menu. Laat je verrassen door creatieve pastagerechten, zoals zwarte pasta met inkt of ravioli met truffel. Naast pizza en pasta kun je bij Ristorante La Costa ook kiezen uit heerlijke vlees- en visgerechten. Denk hierbij aan varkenshaas gevulg met mozzarella of lamsfilet van de grill met portsaus. Het diner sluit je natuurlijk af met heerlijke tiramisu of een scroppino. Kom je bij La Costa eten met het hele gezin, dan kun je het diner ook wat simpeler houden: bestel een pizza salami of margherita en een kinderijsje en de kinderen zullen de hele avond zoet zijn!

Ontdek Rosmalen

Je vindt Ristorante La Costa, in het centrum van Rosmalen. In het oude centrum is genoeg te zien, maak dus voor of na je bezoek een standwandeling en bekijk de eeuwenoude Sint-Lambertuskerk en loop langs de molen van Rosmalen. Kom je binnenkort eten bij Ristorante La Costa, vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Hiermee kun je aan het einde van de avond de rekening betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10