't Vosje de Driesprong

Dinerbon Rosmalen 't Vosje de Driesprong
Adres
De driesprong 38
5241 TJ Rosmalen
Telefoon
073-5226255

Smakelijk voor iedereen! is de kreet die al jaren door ’t Vosje wordt gehanteerd en in ere wordt gehouden. Dit gezellige familiebedrijf bevindt zich onder andere op de Driesprong in Rosmalen, maar ook in de Raadhuisstraat en de Groote Wielenlaan. Bij de Driesprong geniet u met uw Dinerbon.

Veertig jaar geleden legde Ad en Gerda Vos de fundering voor dit bedrijf, maar inmiddels heeft hun kleinzoon Peter hen opgevolgd. Het restaurant werd gerestyled en de nadruk kwam te liggen op vers en gezond. Een strakke organisatie, producten uit eigen keuken, klantvriendelijkheid en een ijzersterke hygiëne formule hebben ’t Vosje tot een groot succes gemaakt. Kortgeleden werd dan ook het derde filiaal geopend.

’t Vosje de Driesprong heeft een uitgebreide lunchkaart en avondkaart.. Op de lunchkaart vindt u luxe broodjes, luxe tosti’s en uitsmijters, maar ook verse salades en smoothies. Ook kunt u kiezen voor de verse koffie en thee met bijvoorbeeld en stukje gebak. De avondkaart is pas vernieuwd! De diverse voor- en hoofdgerechten worden uitgebreid met een grote tapaskaart. Uw maaltijd sluit u heerlijk af met een dessert. De drankenkaart kan ook niet onvermeld blijven; ’t Vosje schenkt vele soorten bieren, wijnen en likeuren. Peter Vos blijft continu zijn menukaart verbeteren en aanvullen. Hierdoor is hij ook uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2016! Zo heeft hij bijvoorbeeld de shoarmakroket en aspergekroket bedacht. Ook is er een zeer befaamde pepernootkroket.

Alle gerechten worden bereid in de oogstrelende keuken van ’t Vosje de Driesprong. Hier staan de meest moderne machines, ovens en kookgerei in uitmuntende staat. Er wordt bij alles rekening gehouden met het milieu en gezondheid. Daarom worden er enkel pure producten gebruikt en wordt er sociaal verantwoordelijk ondernomen.

Met uw Dinercheque bent u bij ons van harte welkom. Zien wij u snel?  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10