Wellness Centre de Thermen

Dinerbon Rosmalen Wellness Centre de Thermen
Adres
Hoff van Hollantlaan 4
5243 SR Rosmalen
Telefoon
073-6240665
Dinerbon Rosmalen Wellness Centre de Thermen
Dinerbon Rosmalen Wellness Centre de Thermen
Dinerbon Rosmalen Wellness Centre de Thermen

Bij Wellness Centre de Thermen in Rosmalen begrijpen wij dat een dag heerlijk ontspannen heerlijk afgesloten moet worden met een goede maaltijd. Daarom kunt u nadat u een bezoek aan een van onze sauna’s stoomcabines, baden of beautycentrum in ons restaurant genieten van een grote verscheidenheid aan overheerlijke gerechten, ook met uw Dinerbon . Het gastvrije personeel zal u met open armen ontvangen zodat u het fantastische gevoel dat u over hebt gehouden aan uw massage of beautybehandeling niet meteen kwijtraakt.

Onze menukaart zit simpel in elkaar; wij bieden vlees-, vis- en vegetarische gerechten voor de lunch en het diner die u de gehele dag door kunt bestellen.. Zo bepaalt u zelf hoeveel trek u heeft en waarin. Hierbij zitten specialiteiten uit de Franse en Hollandse keuken en ook uit andere streken van de wereld Onze professionele chef-kok zorgt dat de kwaliteit altijd hoog is en maakt gebruik van dagverse en pure producten. Hierdoor zijn onze gerechten niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Daarnaast willen wij altijd rekening houden met uw dieet of allergie. Stel onze bediening op de hoogte en de kok zal zorgen dat er voor u een heerlijk alternatief wordt bereid.  

U zult bij Wellness Centre de Thermen in de geest van ons Wellness centrum koninklijk behandeld worden. De vriendelijke en professionele bediening zullen zorgen dat u uw ontspannen gevoel niet kwijtraakt, maar dat het juist versterkt wordt. Ga herboren de deur uit bij Wellness Centre de Thermen en combineer uw behandeling met een overheerlijk diner! Wij accepteren ook uw Dinercheque.  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10