Restaurant SED Samen Eten en Drinken

Dinerbon 's Gravenmoer Restaurant SED Samen Eten en Drinken
Adres
Hoofdstraat 75
5109AB 's Gravenmoer
Telefoon
0162 450 888
Dinerbon 's Gravenmoer Restaurant SED Samen Eten en Drinken

Restaurant SED Samen Eten en Drinken accepteert vanaf nu ook zeker uw dinerbon. Dit leuke en mooie restaurant kunt u vinden aan de Hoofdstraat in ’s Gravenmoer. Restaurant SED wil voor iedereen een warme, sfeervolle en smakelijke ervaring realiseren. U kunt hier echt samen genieten. Kom dus gerust met uw vrienden, familie, kinderen, wie u maar wilt en maak er een onvergetelijke avond van! De bediening vindt het fijn om u te kunnen helpen. Dat doen zij dan ook zeker vriendelijk. Laat het team van SED ook weten als u een allergie heeft of een speciaal dieet, want dan kan het restaurant kijken of zij hiervoor iets kunnen aanpassen.

Smaakvol eten dat is wat u kunt doen bij restaurant SED Samen Eten en Drinken. Er wordt gekookt met verse producten en met een creatieve presentatie! Voor uw dinercheque krijgt u dus veel genot voor het oog en de tong! Restaurant SED is ervan overtuigd dat lekker, goed en gezellig uit eten gaan niet altijd heel duur hoeft te zijn. Zij staan dan ook zeker voor een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Eet een heerlijke zakelijke lunch of een driegangen menu met uw familie. Bij SED krijgt u het allemaal gegarandeerd! Ook aan dranken komt u niets tekort. U kunt samen genieten op het terras van een lekker biertje met uw vrienden of een wijntje met uw ouders.

Kijk voor de openingstijden even op de site. Restaurant SED Samen Eten en Drinken hoopt u snel te mogen verwelkomen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10