Blanckthys

Dinerbon s Gravenvoeren (BE) Blanckthys
Adres
Kinkenberg 6
3798 s Gravenvoeren (BE)
Dinerbon s Gravenvoeren (BE) Blanckthys

Ben je in de Belgische Voerstreek op zoek naar een natuurlijk rustpunt van gastvrijheid, dan ben je bij Blanckthys zonder meer aan het juiste adres. Dit horecabedrijf, dat gevestigd is aan de Kinkenberg 6 in ‘s-Gravenvoeren, bevindt zich in een markante voormalige vierkantshoeve en biedt je meerdere concepten onder één dak. Naast een brasserie en een restaurant is Blanckthys namelijk ook een 4-sterrenhotel. Zowel het restaurant als de brasserie beschikken over een eigen terras, zodat je er tijdens de zomermaanden lekker buiten een hapje of drankje kunt nuttigen als de weersomstandigheden dat toestaan. Beide horecaruimtes in het complex zijn voorzien van een traditionele, klassieke inrichting, die je een warm, huiselijk gevoel bezorgen. Voor gasten die geen gebruik maken van de hotelfaciliteiten gaan de deuren van de brasserie annex restaurant elke morgen om 10 uur open.

Blanckthys is de perfecte locatie voor het nuttigen van een heerlijke lunch of een absoluut smakelijk diner. Maar je kunt er ook aanschuiven als je bijvoorbeeld gewoon zin hebt in koffie met traditionele Limburgse vlaai. De lunchgerechten, waaronder soepen, broodjes, salades en tal van verrukkelijke warme gerechten worden van 12 tot 5 in de middag geserveerd. Voor wat betreft het dineraanbod op de menukaart kun je voor de waarde van je dinerbon of dinercheque kiezen uit tal van smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten. Zoals je van een horecagelegenheid met een statuur als die van Blanckthys mag verwachten wordt er tijdens het bereiden van de gerechten alleen maar met echt verse producten gewerkt. Dit betekent ook dat tal van geserveerde gerechten seizoensgebonden zijn en daarom slechts voor een beperkte periode kunnen worden genuttigd. Wil je je smaakpapillen optimaal verrassen, kies dan voor het ‘menu van de chef’. Bourgondisch tafelen is bij Blanckthys niet compleet zonder een goed glas wijn. Het etablissement kan je daarom een indrukwekkende wijnkaart presenteren met talloze overheerlijke wijnen uit praktisch alle windstreken. Daarnaast worden er ook vel verschillende soorten bier uit het vat geschonken.

Als het na het verorberen van een smakelijke maaltijd van topkwaliteit tijd is geworden om je rekening aan Blanckthys te betalen, dan kun je daar uiteraard zonder problemen het tegoed van je dinercheque of dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10