Restaurant Zaal de Nachtegaal

Dinerbon Schijndel Restaurant Zaal de Nachtegaal
Adres
Boxtelseweg 15
5481 VE Schijndel
Telefoon
073-5492488
Dinerbon Schijndel Restaurant Zaal de Nachtegaal
Dinerbon Schijndel Restaurant Zaal de Nachtegaal

Grote en kleine groepen komen uit eten bij restaurant Zaal de Nachtegaal in Schijndel

In het bourgondische Schijndel kun je een bezoek brengen aan Restaurant Zaal de Nachtegaal. In dit kleinschalige restaurant heerst een gemoedelijke sfeer en producten van hoge kwaliteit staan centraal in de menukaart. Voor zowel volwassenen als voor kinderen is er een aparte menukaart en dit maakt het restaurant erg laagdrempelig voor zowel grote groepen als kleine groepen met zowel volwassenen als kinderen.

Kom met de dinerbon van donderdag tot en met zondag eten bij restaurant Zaal de Nachtegaal in Schijndel

Restaurant Zaal de Nachtegaal in Schijndel is van donderdag tot en met zondag geopend vanaf 16:00 uur. De overige dagen zijn alleen geopend als je een reservering met een grote groep maakt. Het restaurant is gevestigd aan de Boxtelseweg 15 en goed te bereiken met de auto. De menukaart is erg gevarieerd. Kies bijvoorbeeld voor losse hoofdgerechten en voorgerechten of stel een eigen proeverij menu samen. Ideaal als je het met de dinercheque lastig vindt om een keuze te maken op de kaart. Met hoeveel mensen kom jij met je dinerbon langs? Geef het door als je een reservering maakt bij restaurant Zaal de Nachtegaal in Schijndel.

Geniet op het gezellige terras van restaurant Zaal de Nachtegaal in Schijndel

Zodra de zon flink aan het schijnen is en de temperaturen oplopen, wil je natuurlijk wel lekker buiten kunnen genieten. Restaurant Zaal de Nachtegaal in Schijndel beschikt over een gezellig terras, waar je heerlijk kunt loungen met een wijntje of kunt borrelen. De sfeerhaarden zorgen ervoor dat je ook nog in de avond goed kunt vertoeven, of dat nu alleen of met je partner is. Wanneer breng jij een bezoek aan Schijndel met je dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10