Tramhuys

Dinerbon Schijndel Tramhuys
Adres
Hoofdstraat 113
5481 AD Schijndel
Telefoon
073 2032613
Dinerbon Schijndel Tramhuys
Dinerbon Schijndel Tramhuys
Dinerbon Schijndel Tramhuys

Restaurant het Tramhuys is een unieke eetgelegenheid in het centrum van Schijndel. Hier kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in een gezellige Brabantse omgeving. Dit restaurant accepteert de Dinerbon en is een fijne plek voor een Bourgondische avond. Het is vernoemd naar een tramstation dat hier vroeger gelegen heeft.

Waar het Tramhuys in uitblinkt? Eigenlijk in alles: het eten, de presentatie, het interieur, noem maar op. De maaltijden worden speels en creatief uitgeserveerd, waardoor uit eten gaan in dit restaurant een unieke ervaring is voor jong en oud. Ga van start met nachos of carpaccio, of kiest u liever voor sushi? Als hoofdgerecht kunt u o.a. kiezen uit malse kip, heerlijk gekruide spareribs, verse mosselen of een sappige burger. Bij het nagerecht heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een pudding of kaasplank. Nadat u uw heerlijke maaltijd heeft genuttigd en u uw Dinercheque heeft ingeleverd nodigen wij u uit om lekker los te gaan op de dansvloer. Een unieke afsluiting van de avond.

Restaurant het Tramhuys is modern en fris ingericht. U zult zich hier dan ook meteen thuis voelen. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven op het groot opgezette terras voor het restaurant. Het vriendelijke personeel staat u graag te woord om advies te geven over de menukaart. Ook als u een allergie heeft kunt u dit gerust melden. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd. Het Tramhuys is een perfecte locatie om uw Dinercheque te besteden. Geniet samen met vrienden of familie onder het genot van een goed glas wijn.

Het Tramhuys is gevestigd aan de Hoofdstraat in Schijndel. Het restaurant is 7 dagen per week geopend. Van zondag tot en met donderdag van 10:00 uur tot 0:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 1:00 uur. Komt u met de auto? Er is in de nabije omgeving volop parkeergelegenheid, bijvoorbeeld achter de PLUS en in parkeergarage Lochtenburg. U kunt telefonisch en online reserveren. Geniet met uw Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10