De 7 Dwergen

Dinerbon Sint Agatha De 7 Dwergen
Adres
Odiliadijk 6
5435XA Sint Agatha
Telefoon
048 5350228
Dinerbon Sint Agatha De 7 Dwergen

Wist u dat u nu met uw dinerbon met het hele gezin pannenkoeken kunt gaan eten in een sprookjesachtige omgeving die avontuurlijk is voor jong en oud? Dit kan namelijk bij pannenkoekenhuis De 7 Dwergen. Dit vrolijke pannenkoekenhuis heet u met uw dinercheque van harte welkom voor een leuk pannenkoekenavontuur in Sint Agatha. Het pannenkoekenhuis is niet alleen van binnen sprookjesachtig, maar ook van buiten. Het is namelijk gelegen op een charmante plek aan de Maas vlakbij de plaats Cuijk. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de Mookerheide en het Reichswald. U ervaart bij u bezoek daardoor nog echt de charme van het mooie Brabantse landschap. Voor de kinderen speelt het avontuur zich toch echt binnen af, waar zij in een echt kabouterhuis kennis kunnen maken met de zeven dwergen!

Al sinds jaar en dag worden bij pannenkoekenhuis De 7 Dwergen de pannenkoeken gebakken volgens een traditioneel en beproefd eigen recept. De ingrediënten voor de pannenkoeken komen uit de eigen streek, waardoor u door uw dinercheque te besteden bij De 7 Dwergen ook de lokale economie steunt van deze mooie Provincie. Wanneer u een speciaal dieet heeft is er de mogelijkheid om pannenkoeken te bakken zonder gluten en lactose. Ook wanneer u geen groot fan bent van pannenkoeken hoeft u zich geen zorgen te maken. Naast een ruim aanbod aan pannenkoeken zijn er namelijk ook soepen, salades, omeletten, dagschotels en tosti’s te verkrijgen.

Wilt u graag een leuke dag uit met het hele gezin, denk dan zeker eens aan pannenkoekenrestaurant De 7 Dwergen. Het is een leuke culinaire ervaring voor jong en oud op een prachtige locatie in Brabant, dus neem uw dinerbon in de hand en vertrek met zijn allen richting De 7 Dwergen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10