Oele Tons Gasterij

Dinerbon Sint Anthonis Oele Tons Gasterij
Adres
Dorpsstraat 2
5846AA Sint Anthonis
Telefoon
0485-381845
Dinerbon Sint Anthonis Oele Tons Gasterij
Dinerbon Sint Anthonis Oele Tons Gasterij

Zoekt u nog een leuke bestemming voor uw Dinerbon? Kom dan eens langs bij Oele Tons Gasterij op de grens van Ledeacker en Sint Anthonis. In dit sfeervolle huiskamerrestaurant voelt u zich meteen thuis. De koks maken pure, eerlijke en authentieke gerechten met ingrediënten uit de streek. Zonder teveel poespas en gewoon goed. Daar houden we wel van!

Dit gezellige en gastvrije restaurant is een begrip in de omgeving. Hier komen gasten voor de gezellige huiselijke sfeer, vriendelijke bediening en heerlijke maaltijden.  De huisgemaakte verse gerechten zijn erg smaakvol en prachtig opgediend, waardoor uw zintuigen worden geprikkeld. Ruil uw Dinercheque in voor een verrukkelijk menu met sushi van aubergine, een kalfsribstuk met oesterzwammetjes en kletskoppentoet. Eet u liever vegetarisch? Geen probleem; ook dan zijn er genoeg opties, zoals een heerlijk vegetarisch stapeltje van courgette, mais en rode paprikasaus of een geheel vegetarisch menu. Voor degenen die wel van een verrassing houden is er het huiskamermenu, de 25 beste van Oele Ton’s of een trappisten bier & spijs proeverij en een heerlijk tapasmenu. Ook is het mogelijk om gezellig samen met uw vrienden, familie of collega’s te kokkerellen met bijvoorbeeld een superpan, steengrill of barbecue. U leest het al, aan iedereen is gedacht bij Oele Tons Gasterij!

U bent van donderdag tot en met zondag van harte welkom bij Oele Tons Gasterij. Kom gezellig langs en laat u in de watten leggen door het behulpzame personeel. U vindt het restaurant aan de Dorpstraat 2 in Ledeacker. Vergeet uw Dinerbon of Dinercheque niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10