Brasserie de Beleving

Dinerbon Sint-Oedenrode Brasserie de Beleving
Adres
Hertog Hendrikstraat 6
5492BB Sint-Oedenrode
Telefoon
0413 474392
Dinerbon Sint-Oedenrode Brasserie de Beleving
Dinerbon Sint-Oedenrode Brasserie de Beleving
Dinerbon Sint-Oedenrode Brasserie de Beleving
Dinerbon Sint-Oedenrode Brasserie de Beleving

Aan de Hertog Hendrikstraat in Sint-Oedenrode staat Brasserie de Beleving. Hier vindt u de beste plek waar u met uw dinercheque kunt eten volgens het brasserie! Het is een modern en gezellig ingericht brasserie waar verschillende fijne sferen u meteen tegemoet komen. Bij binnenkomst wordt u meteen met open armen ontvangen. Het personeel is erg vriendelijk en staat u graag te hulp. Laat dus gerust weten als u speciale dieetwensen hebt of een allergie heeft, maar stel ook gerust vragen over de verschillende gerechten en dranken die de Beleving voor u heeft. U kunt met uw dinerbon zowel gaan lunchen als dineren. Ga gerust eens langs met uw vrienden, familie of collega’s. Bij de Beleving brengt u namelijk een geweldig bezoek door!

De Beleving maakt gebruik van producten die uit eigen streek komen. Deze worden dan ook met zorg bereid in de verschillende gerechten. Voor de lunch kunt u uit de volgende verschillende categorieën kiezen: brood, sandwiches, klassiekers, soepen, salades, lunchmenu, warme gerechten en specials. Voor het diner kunt u uit deze categorieën kiezen: vleesgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, soepen en desserts. Er is genoeg keuze voor iedereen! De gerechten worden iedere dag vers bereid waardoor de kwaliteit van de gerechten uitstekend is. U zult bij de Beleving dus een echte smaakbeleving hebben!

Brasserie de Beleving is van donderdag tot en met dinsdag geopend vanaf 11:00 uur. Als u van echt lekker eten houdt dan gaat u zeker met uw dinercheque of dinerbon Brasserie de Beleving!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10