Osteria

Dinerbon Sint-Oedenrode Osteria
Adres
Markt 2a
5492AB Sint-Oedenrode
Telefoon
0413-490304

Let op: Voor nu is de cadeaukaart alleen besteedbaar bij dit restaurant op de dagen Dinsdag, Woensdag en Donderdag. 

Aan de Markt in Sint-Oedenrode staat restaurant Osteria. Freek van den Elsen is al zeker achttien jaar de eigenaar van dit prachtige restaurant! Iedereen is welkom in zijn restaurant en hij accepteert nu ook graag uw dinerbon. Hij omschrijft zijn restaurant ook wel als een klein stukje Italië middenin Sint-Oedenrode. Freek en zijn team hebben een enorme passie voor wijn en Italiaans eten. Dit zult u ook zeker terug gaan zien en proeven. In het restaurant heerst een huiselijke en ongedwongen sfeer waardoor u bij binnenkomst meteen heerlijk ontspant. Aan het plafond hangen mooie kroonluchter die voor een chique uitstraling zorgen. Aan de prachtige bar kunt u heerlijke dranken drinken en in de wijnkelder staat een ruim aanbod aan heerlijke wijnen voor u klaar. Ook heeft restaurant Osteria een leuk terrasje tot haar beschikking waar u met mooi weer heerlijk uw maaltijd kunt nuttigen.

In de keuken worden de Italiaanse gerechten van de menukaart bereid met veel passie en liefde. Op deze manier komen de smaken van de gerechten goed tot één geheel waardoor ook de kwaliteit van het gerecht sterk wordt verhoogd. U krijgt dus uitstekende gerechten voor uw dinercheque! De wijnen die u bij restaurant Osteria kunt krijgen komen uit Italië zelf! De eigenaar gaat regelmatig kijken waar zijn wijnen vandaan komen, zodat hij altijd goede wijnen uitkiest.

Restaurant Osteria is geopend van dinsdag tot en met zondag. Voor echt lekker en Italiaans eten kunt het best met uw dinercheque of dinerbon terecht aan de Markt in Sint-Oedenrode!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10