Mythos Someren

Dinerbon Someren Mythos Someren
Adres
Nieuwendijk 40
5712 EN Someren
Telefoon
(0493) 470 800
Dinerbon Someren Mythos Someren

Restaurant Mythos is al meer dan zes jaar gevestigd in Someren-Eind en is sindsdien niet meer weg te denken uit het restaurantaanbod. Bent u een liefhebber van de authentieke Griekse keuken? Dan bent u van harte welkom om hier uw Dinerbon te besteden. Geniet van een lekkere maaltijd, een mooi glas wijn, de uitstekende service en de gastvrijheid zoals u die ook zou ervaren in Griekenland. Bij Restaurant Mythos komt het vakantiegevoel weer helemaal terug!

Restaurant Mythos is geopend van woensdag tot en met zondag. Ook u bent dan van harte welkom om gezellig te komen dineren. Neem dan ook uw Dinercheque mee! Het keuken- en bedieningsteam zorgen er samen voor dat u een onvergetelijke avond zult beleven. Tijdens een diner voor twee is het aan te raden om de Griekse Tafel te bestellen. Dan krijgt u voor slechts €29,90 diverse warme en koude voorgerechtjes, een hoofdgerecht met diverse soorten vlees, garnituur en salade én een heerlijk Mythos verassingsdessert. Uiteraard is het ook mogelijk om losse Griekse specialiteiten te bestellen in ruil voor uw Dinerbon. Op de uitgebreide menukaart vindt u onder andere stoofschotels, ovengerechten, vleesgerechten van de grill en verse visgerechten. Vooral de vleesliefhebber is bij Restaurant Mythos aan het goede adres!

Houdt ook de agenda van Mythos in de gaten. Er worden namelijk af en toe live muziekavonden georganiseerd. Dat kunt u tijdens het eten genieten van een onvergetelijk concert in Griekse traditie. Dit maakt uw diner met de Dinercheque extra bijzonder!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10