Restaurant Ariana

Dinerbon Son & Breugel Restaurant Ariana
Adres
Nieuwstraat 9
5691AA Son & Breugel
Telefoon
0499 785 191

Heb je de afgelopen tijd een dinercheque of dinerbon gekregen? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een leuk restaurant om deze te besteden. Wil je graag uiteten in de buurt van Eindhoven? Dan is restaurant Ariana in Son & Breugel een goede keuze. Je vindt dit restaurant aan de Nieuwstraat die je gemakkelijk kunt bereiken met de auto. Het restaurant is dinsdag tot en met zondag geopend van 16:00 tot 22:00.

Bij restaurant Ariana staan cultuur en vakmanschap centraal. Het restaurant serveert gerechten uit de authentieke Afghaanse en Arabische keuken. De eigenaren van het restaurant komen uit Afghanistan en Marokko en zijn de uitdaging aangegaan gerechten uit deze culturen te combineren. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van eeuwenoude familierecepten en geheime kruiden. Laat je verrassen door de unieke gerechten en de vakkundige bereiding van verschillende gerechten.

Wie het restaurant binnenloopt merkt gelijk dat er een gemoedelijke sfeer hangt. Het restaurant is geschikt voor (jonge) gezinnen en er is genoeg te doen voor kinderen tijdens het eten. Neem plaats en begin je diner met een van de overheerlijke voorgerechten. Hummus kennen we inmiddels allemaal wel, maar heb je wel eens gehoord van Briwat, Mantu of Harira soep? Op het menu kun je precies zien wat in de gerechten zit en kun je zien of gerechten geschikt zijn voor vegetariërs. Vleesliefhebbers kunnen bij Ariana terecht voor gerechten zoals: chicken tikka, lams kebab en mix grill. Ook kun je een uitgebreide rijsttafel bestellen met verschillende (vegetarische) gerechten. Sla zeker de Daal niet over. Dit is een stoofpotje met linzen en fantastische kruiden. Sluit je diner af met een kopje thee of koffie ne een stuk verse baklava.

Geef je graag de regie uit handen? Dan kun je bij Ariana ook kiezen voor een verrassingsmenu. Je kunt aangeven of je een vegetarisch menu wilt of een met vlees of vis. De kok gaat vervolgens aan de slag met het creëren van een overheerlijk 3-gangen menu. Dit is de manier om nieuwe gerechten te ontdekken die je normaal misschien nooit besteld zou hebben. Vergeet niet je dinercheque of dinerbon mee te nemen, zodat je hiermee je diner bij Ariana kunt afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10