De Proeverij

Dinerbon Sprang-Capelle De Proeverij
Adres
Kerkstraat 119-121
5161EC Sprang-Capelle
Telefoon
0416 27 27 46
Dinerbon Sprang-Capelle De Proeverij
Dinerbon Sprang-Capelle De Proeverij
Dinerbon Sprang-Capelle De Proeverij

Wilt u graag uit eten gaan bij een restaurant met een eerlijke keuken op een prachtige locatie in Sprang-Capelle? Dan is een diner bij De Proeverij aan de Kerstraat 119-121 wellicht wel aan u besteed. In dit sfeervolle restaurant bent u met uw dinerbon welkom voor een middag of avond culinair genieten van seizoensgebonden gerechten. De Proeverij is een uniek Brabants horecabedrijf dat al drie generaties staat voor Brabantse gastvrijheid, kwaliteit en bovenal ook gezelligheid. Iedere woensdag tot en met maandag is het restaurant voor u geopend en zal u er met uw dinercheque warm worden onthaald door de bediening. Binnen in het restaurant is het goed toeven, maar ook buiten op het terras kunt u wanneer het weer het toelaat met uw gezelschap tot in de late uurtjes dineren.

Tradities zijn bij restaurant De Proeverij zeer belangrijk en op het a la carte menu vindt u dan ook traditionele specialiteiten. Naast het vaste a la carte menu is er ook een speciale seizoenskaart, waar u de lekkerste seizoensgebonden gerechten op vindt. Deze kaart wisselt regelmatig en zo kunt u iedere keer weer iets nieuws ontdekken wanneer u met uw dinerbon een bezoek brengt aan de Proeverij. U kunt onder andere komen genieten van een kabeljauwfilet met structuren van snert, roggenbrood, pulled pork en mierikswortel en van een hamburger met pulled beef, cheddar cheese, gepofte paprika en BBQ saus. Bent u vegetarisch? Ga dan voor de vegetarische verassing van de chef.

Klinkt De Proeverij als een restaurant waar u met uw dinercheque een mooie avond kunt beleven? Wacht dan niet langer en reserveer een tafel in dit gezellige Brabantse restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10