Restaurant Sfeerlijk

Dinerbon Sprang-Capelle Restaurant Sfeerlijk
Adres
Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
Telefoon
0416 - 280 997
Dinerbon Sprang-Capelle Restaurant Sfeerlijk
Dinerbon Sprang-Capelle Restaurant Sfeerlijk
Dinerbon Sprang-Capelle Restaurant Sfeerlijk

Op hoog niveau genieten met uw Dinerbon? Kom dan gezwind naar Sprang-Capelle en schuif ontspannen aan in Restaurant Sfeerlijk. Het woord sfeer zit al verwerkt in Sfeerlijk, dus dat vinden wij dan ook een belangrijk gegeven. Sfeerlijk kan dan ook het soort sfeer aanbieden waar u zin in heeft. Door de fijne inrichting en de ruime opzet van het restaurant kunt u bij ons zowel zakelijk als romantisch lunchen en dineren. Iedere 4 weken stellen wij een drie tot zes gangenmenu samen, inclusief een mooie selectie van passende wijnen. U kunt overigens ook tijdens de lunch terecht bij Sfeerlijk met uw Dinerbon. Voor de lunch hebben wij namelijk ook een aantal menu’s van meerdere gangen in de aanbieding. Op niveau lunchen en dineren in een inspirerende omgeving, dat is typisch Sfeerlijk.

In de keuken hebben wij een rechtlijnige filosofie. Eerlijk, duurzaam en vers, dat moeten de producten waar we mee werken zijn. Heerlijke streekproducten van het seizoen, duurzame visserij en biologisch vlees. Duurzaam ondernemen en koken zit ons dan ook in het bloed. Geniet van een eerlijk diner van meerdere gangen of kom gewoon lekker à la carte dineren. Onze menukaart kan omschreven worden als internationaal. Vlees, vis, gevogelte, wild en nog veel meer. Alles uiteraard met toewijding, passie en zorg klaargemaakt. Daar kunt u van genieten met uw Dinerbon. Wij houden trouwens graag rekening met eventuele voedselallergieën en intoleranties!

Schuif een keer gezellig aan bij Sfeerlijk en neem uw Dinercheque mee. Wij hopen dat we binnenkort een paar mooie gerechten voor u mogen bereiden!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews