Brasserie Puur

Dinerbon Steenbergen Brasserie Puur
Adres
Kaaistraat 19
4651BL Steenbergen
Telefoon
0167 567381
Dinerbon Steenbergen Brasserie Puur

Smaakvolle, pure gerechten in een eigentijds jasje. Dat is waar het bij Brasserie Puur om draait. Chef-kok/eigenaar Mark van Loon en zijn team combineren in het knusse etablissement lekker eten van uitstekende kwaliteit met Bourgondische gastvrijheid. Stap binnen met uw dinerbon en laat u verwennen!

Daarbij leunt de brasserie op de jarenervaring van chef-kok Mark van Loon. Op twaalfjarige leeftijd proefde hij op de KTS in Oudenbosch voor het eerst van de culinaire wereld. Dat smaakte naar meer! Mark volgde de opleiding tot restaurant-kok (op het Cingel College in Breda), waarna hij zich specialiseerde in de koude keuken, de warme keuken en de patisserie. Verse ingrediënten/streekproducten en onvervalste smaken staan centraal in de keuken van Brasserie Puur. Het uitgangspunt is simpel: puur is lekker! Chef-kok Mark van Loon kookt vanuit een traditionele basis, maar combineert die kennis met wereldse gerechten en kookstijlen. Alles om u te laten genieten van heerlijke, verrassende gerechten.

Brasserie Puur biedt vele mogelijkheden voor alle gezelschappen; lunch, diner maar ook een uitgebreide Engelse high tea of gewoon een gezellig kopje koffie. U schuift ervoor aan tafel bij Brasserie Puur.

De eetgelegenheid opende in 2007 haar deuren aan de Kaaistraat 19 in Steenbergen. In 2010 werd het naastgelegen monumentale pand De Oude Stempel aangekocht. De brasserie kreeg er hierdoor een uitgebreid terras én een Bourgondische grandcafé bij. Op warme dagen is het hier heerlijk genieten met een witte wijntje en een lekker borrelhapje. Daarnaast kan men In De Oude Stempel tegenwoordig genieten van een trendy kookstudio en restaurant.

Wij hopen u snel te mogen verwelkom in Brasserie Puur; Uw Dinercheque accepteren wij graag.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10