Hof Oud-Strijbeek

Dinerbon Strijbeek Hof Oud-Strijbeek
Adres
Strijbeekseweg 57
4856 AA Strijbeek
Telefoon
076 5323155
Dinerbon Strijbeek Hof Oud-Strijbeek

Genieten van een geweldige wereldkeuken in de Brabantse natuur doe je bij Hof Oud Strijbeek. Het restaurant staat bekend om haar toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Of je nu jong of oud bent, vleesliefhebber of vegetariër bent, iedereen heeft het naar zijn zin bij Hof Oud Strijbeek. Een uitstekende plek om je Dinercheque uit te geven met een divers eetgezelschap.

Hof Oud Strijbeek wordt gerund door Henri en Jolanda Brouwers. Hun doel is om de gasten in de watten te leggen. Comfort staat dan ook centraal in het restaurant. Henri is de chef kok. Tijdens zijn carrière heeft hij veel ervaring op gedaan bij nationale en internationale culinaire wedstrijden. Hij weet precies wat belangrijk is in de gerechten en dit proef je absoluut terug.

Begin de avond met een voorgerecht. Bijvoorbeeld met 'Jolanda's Gamba's', dat zijn gamba's met room en een kruiden-chili saus. Of ga voor spinazie met gepocheerd ei of pulled pork coquilles. Op het hoofdmenu staan gerechten als 'Surf en Turf', saté oesterzwammen en gepekelde kippendij. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet en mayonaise. En natuurlijk is er dan ook nog de dessertkaart. Een chocoladetaart, hangop met aardbeien of een dame blanche kan je toch niet laten staan? Liever een koffie als dessert? Geen probleem, je hebt ruim keuze uit allerlei soorten koffie's. Verwen jezelf maar goed, afrekenen doe je met je Dinercheque.

Ook voor de lunch kan je aankloppen bij Hof Oud Strijbeek. Je betaalt dan gerust met je Dinerbon. Er is ruim keuze uit diverse luxe belegde broodjes en ook de klassiekers als een uitsmijter, twaalf uurtje en een tosti ham kaas ontbreken niet op de lunchkaart.

Met mooi weer kan je heerlijk genieten op het prachtige tuinterras. Met wat frisser weer ervaar je de tuin in de serre. Ook binnen hebben Jolanda en Henri er alles aan gedaan om je thuis te laten voelen. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. Borrelen of natafelen kan je doen tot middernacht. Hof Oud Strijbeek is absoluut een geslaagde plek om je Dinerbon uit te geven.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10