Banzai

Dinerbon Tilburg Banzai
Adres
Heuvel 25
5038 CP Tilburg
Telefoon
013 2032060
Dinerbon Tilburg Banzai
Dinerbon Tilburg Banzai
Dinerbon Tilburg Banzai
Dinerbon Tilburg Banzai

Let op: op zaterdag accepteren wij geen Diner Cadeau.

Ontdek de Japanse grill & sushi gerechten bij Banzai in Tilburg

Kun je nooit genoeg krijgen van Japanse grill & sushi gerechten? Dan haal je je culinaire hart zeker op bij Banzai in Tilburg. Dit gezellige restaurant ligt in hartje centrum en is hierdoor zowel met het openbaar vervoer, met de auto als per fiets goed te bereiken. Je kunt met de dinerbon kiezen uit tientallen gerechten die allen goed op smaak zijn. Wat voor Japanse grill & sushi gerechten ga jij een keer uitproberen?

Kies uit een lunchkaart een dinerkaart of eet à la carte

Wil je de Japanse grill & sushi gerechten graag uitproberen tijdens je lunch of diner? In beide gevallen kun je bij Banzai in Tilburg terecht. Je hebt de keuze uit een luxe lunchkaart, een dinerkaart of je eet à la carte. Naast de bekende sashimi, nigiri en maki gerechten, maken de chefs van Banzai in Tilburg ook regelmatig exclusievere gerechten. Denk hierbij aan lekkere desserts, maar ook ‘’Nederlandse’’ gerechten voor de kleine eters behoren tot de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat er voor ieder wat wils is en dat de vleeseter, de visliefhebber en vegetarische eters genoeg keuze hebben op de menukaart van dit Brabantse sushi restaurant.

Wist je dat Banzai in Tilburg zes dagen per week open is? Je bent, met uitzondering van woensdag en zaterdag, iedere dag van de week van harte welkom met je dinercheque tussen 12:00 uur en 22:00 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het restaurant later geopend tot 22:30 uur. Banzai is gevestigd aan de Heuvel 25 en naast dat je de gerechten in het restaurant uit proberen, kun je ook online een bestelling voor thuis plaatsen. Zo kun je ook in je eigen vertrouwde omgeving genieten van overheerlijke Aziatische gerechten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10