Boerke Mutsaers

Dinerbon Tilburg Boerke Mutsaers
Adres
Vijverlaan 2
5042 PZ Tilburg
Telefoon
013 - 5900808
Dinerbon Tilburg Boerke Mutsaers
Dinerbon Tilburg Boerke Mutsaers
Dinerbon Tilburg Boerke Mutsaers

Boerke Mutsaers is een gezellig restaurant tussen het Wandelbos en de Oude Warande in Tilburg. Van oudsher was de boerderij al een rustplaats om de paarden te laten rusten en de passagiers te voorzien van een hapje en een drankje. 370 jaar later is Boerke Mutsaers nog steeds een goed bezocht café-restaurant, waarbij de ouderwetse Brabantse gastvrijheid nog steeds aanwezig is! U bent dan ook van harte welkom om gezellig te komen lunchen of dineren met uw Dinerbon.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend en het is aan te raden om van te voren te reserveren via de website of telefoon. Vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen! De lunchkaart is zeer uitgebreid en biedt zowel klassieke als eigentijdse gerechten. Zo zijn er allerlei soepen, salades, pistoletjes en warme gerechten. Wat dacht u van een roomkaaswafel met zalm en mierikswortelsaus of een runderhamburger met kaas? Daarnaast is er altijd een dagschotel inclusief drankje voor slechts €9,95. Uiteraard kunt u dit ook met uw Dinercheque bestellen. Ook in de avond is het goed toeven bij Boerke Mutsaerts. Op de dinerkaart staan heerlijke gerechten met vis of vlees, met als grote specialiteit de Brabantse stoverij naar aloud familierecept. In overleg met de keuken kan er ook een heerlijke vegetarische maaltijd voor u bereid worden.

Heeft u goede trek? Bestel dan een driegangendiner met uw Dinercheque. De voortreffelijke huiswijnen maken de avond compleet. Kijk ook eens naar de agenda op de website van Boerke, ze organiseren namelijk regelmatig muziekavonden en proeverijen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10