Crostino

Dinerbon Tilburg Crostino
Adres
Pieter Vreedeplein 6
5038BP Tilburg
Telefoon
023 751 66 53
Dinerbon Tilburg Crostino
Dinerbon Tilburg Crostino

Met uw dinercheque kunt u nu terecht bij restaurant Crostino! Dit leuke restaurant is gevestigd aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Het is een mooi en modern ingericht restaurant met roze tinten. Café en Gelateria Crostino heeft twee gezichten, want het is aan de ene kant een ambachtelijke ijssalon en aan de andere kant is het ook lunchroom waar u heerlijk kunt lunchen met uw dinerbon! De mooie bloemen en de heldere roze kleur zorgen voor een frisse sfeer in het restaurant die door het hele restaurant te zien en te voelen is! U kunt ook buiten op het terras genieten van uw ijsje of uw lunch.

De producten van Crostino worden met de beste zorg voor u bereid. Er wordt heerlijke ambachtelijk ijs bereid, maar ook ovenverse broodje en verrukkelijke bonbons van Visser chocolade. Crostino Gelateria en Café heeft een actuele kaart. De producten worden elke dag vers bereid waardoor ze van een hele goede kwaliteit zijn en dat zult u ook zeker proeven. Ook zijn er heerlijke dranken die u kunt drinken bij restaurant Crostino. De lunchroom en de ijssalon zijn geschikt voor jong en oud. Er is namelijk voor jong en oud genoeg en lekker eten aanwezig!

Maandag is Crostino helaas gesloten, maar van dinsdag tot en met zondag zijn zij gewoon voor u geopend! De openings- en sluitingstijden kunnen per dag verschillen van 10:00 uur tot 21:00 uur. Voor een lekker tussendoortje of een uitgebreide lunch gaat u zeker met uw dinercheque of dinerbon naar Crostino!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10