Het Stadshuys

Dinerbon Tilburg Het Stadshuys
Adres
Stadshuisstraat 21
5038XZ Tilburg
Telefoon
013 5914500
Dinerbon Tilburg Het Stadshuys
Dinerbon Tilburg Het Stadshuys
Dinerbon Tilburg Het Stadshuys

Met je Dinerbon ben je dagelijks welkom het mooie Stadshuys in het centrum van Tilburg voor een lunch, een diner of een feestje. Het Stadshuys is gevestigd in een statig pand en heeft een heerlijk terras om bij mooi weer van de zon te genieten onder het genot van een lunch of een borrel met een hapje. In een gezellig ambiance kun je hier gezellig eten met je partner, je gezin of met vrienden. Het stadshuys ligt op loopafstand van het theater van Tilburg, zodat je na de voorstelling met je Dinercheque nog gezellig kunt nagenieten met een drankje.

Lunchen

Dagelijks van 11:30 uur tot 16:00 uur wordt het Stadshuys omgetoverd tot het Tostihuys. Tosti's zijn dan ook de specialiteit voor de lunch van het Stadshuys. Je geniet van een heerlijke tosti, gemaakt van vers gemaakt desembrood die rijkelijk belegd wordt. Regelmatig wordt de kaart aangevuld met nieuwe tosti's. In het café of op het verwarmde terras bij koud weer kun je in de middag ook genieten van een borrel met een klein hapje. Het Stadshuys kent dan een ruimte voor het restaurant en een ruimte voor het café voor mensen die niet willen dineren. Maar voor zowel het restaurant als het café geldt dat je hier met je Dinerbon terecht kunt.

Dineren

Vanaf 17:00 uur kun je bij het Stadshuys dineren. Hierbij krijg je een overzichtelijke kaart en het unieke is dat je niet per gerecht hoeft te betalen. Je besteld hier een compleet menu met een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert voor € 26,50 per persoon. Daarbij zit je niet vast aan vaste gerechten, want het is een keuzemenu, waarbij je kunt kiezen uit tal van lekkere gerechten. Als voorgerecht bijvoorbeeld een carpaccio of een soep. Bij de hoofdgerechten heb je keuze uit vleesgerechten en vis. Daarnaast heeft het Stadshuys een bijzondere categorie op de kaart staan, namelijk Duitse specialiteiten. Geniet hierbij van typische Duitse gerechten, zoals Duitse frikandel, Duitse curryworst, geserveerd met Duitse bijgerechten. Nadien gebruik je je Dinercheque natuurlijk voor een lekker dessert van ijs of een lekkere koffie of thee. Ben je dus in Tilburg? Loop dan niet het Stadshuys voorbij.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10