Hotel de Postelse Hoeve

Dinerbon Tilburg Hotel de Postelse Hoeve
Adres
Doctor Deelenlaan 10
5042 AD Tilburg
Telefoon
013 4636335
Dinerbon Tilburg Hotel de Postelse Hoeve

Ervaar de klassieke Parijse brasserie Hotel de Postelse Hoeve in Tilburg

Bij Hotel de Postelse Hoeve in Tilburg ervaar je de klassieke Parijse brasserie, maar dan aan het randje van deze Brabantse stad. Je geniet van lekker eten in een stijlvolle en aangename ontmoetingsplaats. Kom je gezellig langs voor een ontbijtje, een lunch of een diner? Met je dinercheque ben je op ieder moment van de dag van harte welkom bij Hotel de Postelse Hoeve in Tilburg. Ook als het om een kopje koffie met wat lekkers gaat!

Kies met je dinerbon voor een lekker maandmenu of de menukaart van Hotel de Postelse Hoeve in Tilburg

Naast een uitgebreid menu heb je bij Hotel de Postelse Hoeve in Tilburg ook de keuze uit een leuk maandmenu. Zo weet je zeker dat je je iedere maand weer kunt laten verassen. Met je dinercheque geniet je bij Hotel de Postelse Hoeve in Tilburg van eerlijke en mooie producten en er wordt met veel passie voor het vak voor je gekookt. En dat proef je direct tijdens de eerste gang. Mocht je een allergie hebben of bepaald dieetwensen, geef het vooral door. Het personeel doet er graag alles aan om het je helemaal naar je zin te maken in Tilburg.

Kom iedere dag van de week langs bij Hotel de Postelse Hoeve in Tilburg

Hotel de Postelse Hoeve in Tilburg is zeven dagen per week geopend. Ideaal als je even een weekend bij wilt kletsen met vriendinnen, op je vrije donderdag eens wat anders wilt doen of snel wat wilt eten nadat je de kinderen af hebt gezet op school. Het restaurant Hotel de Postelse Hoeve in Tilburg is geopend vanaf 07.00 uur en de keuken vanaf 11.30 uur. Jouw laatste bestelling kun je met je dinerbon plaatsen tot 21.00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10