Mi Amor Cake

Dinerbon Tilburg Mi Amor Cake
Adres
Heuvelring 138
5038CL Tilburg
Telefoon
06 24318720

Mi Amor Comida is gevestigd aan de Heuvelring 138 in Tilburg en is van woensdag tot en met zondag geopend van vijf uur ‘s middags tot tien uur ‘s avonds. De Spaanstalige naam van dit restaurant is op het eerste gezicht een beetje verwarrend, want er zullen geen Spaanse gerechten aan je worden geserveerd. Mi Amor Comida is daarentegen een traditioneel Perzisch/Iraans familierestaurant. Onthoud vooral dat woordje ‘familie’ als je van plan bent om hiermet behulp van je dinerbon of dinercheque te gaan dineren. De ontvangst is namelijk warm en hartelijk, waardoor je al snel de indruk krijgt dat je onderdeel uitmaakt van een (culinaire) familie. Dit gevoel wordt versterkt als je je beseft dat Mi Amor Comida ook echt een familiebedrijf is waarbij moeders in de keuken voor je staat te koken en de dochter zorgt voor de vriendelijke bediening. Tenslotte is dit restaurant dusdanig opgezet, dat je er zowel met z’n tweeën alsook met je hele familie heerlijk Perzisch kunt tafelen.

Uiteraard bevat de menukaart van Mi Amor Comida tal van overheerlijke Perzische voor-, hoofd- en nagerechten die je smaakpapillen meevoeren naar verre oorden. Daarbij wordt een gezonde leefstijl niet uit het oog verloren. Het restaurant biedt namelijk ook tal van verschillende vegetarische en veganistische menu-opties aan. De porties die je op je bord krijgt zijn aangenaam groot, zodat je aan het einde van de avond niet met een hongerig gevoel het restaurant verlaat. Als het mooi weer is biedt Mi Amor Comida je ook de mogelijkheid om buiten van hun dranken en spijzen te genieten, want het etablissement beschikt tevens over een eigen terras.

Op feestdagen pakt dit restaurant vaak extra groots uit met bijzondere activiteiten. Gezien de Perzisch/Iraanse achtergrond van de eigenaren spreekt het eigenlijk voor zich dat er niet alleen op Nederlandse feestdagen iets bijzonders in Mi Amor Comida gebeurt, maar ook op puur Perzische feestdagen, zoals het Perzisch nieuwjaar. Van tijd tot tijd organiseert het restaurant ook speciale thema-avonden met traditionele zang en dans.

Wordt het aan het eind van een gezellige avond in Mi Amor Comida tijd om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor natuurlijk je dinercheque of dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10