Mi Amor Comida

Dinerbon Tilburg Mi Amor Comida
Adres
Heuvelring 138
5038CL Tilburg
Telefoon
013 59 15 308
Dinerbon Tilburg Mi Amor Comida
Dinerbon Tilburg Mi Amor Comida

In Mi Amor Comida in Tilburg kan een ieder genieten van een heerlijk en uitgebreid diner van gerechten die de meesten wellicht niet zullen kennen. Maar dat betekent niet dat het minder lekker is, integendeel zelfs. Laat u dus eens verrassen door het zeer enthousiaste personeel van deze Brabantse eetgelegenheid! Uiteraard kunt u na afloop betalen met uw Dinerbon.

Sinds 11 februari is de kaart van Mi Amor Comida weer vernieuwd. Een aantal bekende gerechten is in een nieuw jasje gestoken, en een aantal andere gerechten is nieuw toegevoegd aan de kaart. Alle maaltijden zijn natuurlijk te betalen met uw Dinercheque. Onder deze maaltijden zijn een aantal perzische en vegetarische gerechten. Een van de vele positieve kanten van deze eetgelegenheid is het enorme enthousiasme en de ontzettende klantvriendelijkheid van het personeel, die u ook zeer goed kunnen helpen met het selecteren van een fantastische maaltijd. Eigenlijk is het onafhankelijk van uw keuze op de menukaart, dat u een fantastisch culinair hoogstandje voorgeschoteld gaat krijgen. En dat allemaal voor een zeer aangename prijs. Vergeet ook zeker niet om een van de verrukkelijke nagerechten te bestellen, ongeacht of u nou nog tegoed over heeft op uw dinerbon of niet.

Mi Amor Comida is een echt familiezaak, dat proeft u aan alles. Het eten wordt met enorme liefde gemaakt en ondanks dat is de prijs heel zacht. U wordt zeer vriendelijk ontvangen en de menukaart wordt zo nodig van de nodige extra uitleg voorzien. Al met al is dit dus een zeer goede keuze om uw dinercheque te besteden. Wij wensen een fijne avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10