Restaurant L Orangerie

Dinerbon Tilburg Restaurant L Orangerie
Adres
Heuvel 39
5038CS  Tilburg
Telefoon
013 -5431132
Dinerbon Tilburg Restaurant L Orangerie
Dinerbon Tilburg Restaurant L Orangerie

Restaurant L’Orangerie is een typisch Brabants restaurant in het centrum van Tilburg. Ze zijn elke dag geopend, behalve op woensdag. Bij Restaurant L’Orangerie kunt u op goed niveau dineren, terwijl de prijzen zeer laagdrempelig zijn. Ze accepteren ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Geniet van een bijzondere maaltijd, een goed glas wijn en de uitstekende service! Bij L’Orangerie weten ze echt nog wat de term gastvrijheid in houdt.

Het uitgangspunt is dat iedere gast zich welkom moet voelen bij Restaurant L’Orangerie. Zo bestelt de vleesliefhebber een kogelbiefstuk, de visliefhebber scholfilet en de vegetariër risotto met boerenkool en geitenkaas. Dit kunt u uiteraard ook allemaal met uw Dinerbon bestellen. De keuken is Frans-Mediterraan met invloeden van over de hele wereld. De gerechten zijn klassiek met een moderne twist. Het team van Restaurant L’Orangerie is trots op het Brabantse land en dat laten ze ook graag terug komen in hun gerechten. Ze werken veel met streekgebonden producten, afkomstig van lokale leveranciers. Zo hebben ze bijvoorbeeld gekozen voor vlees van Henk Broeders uit Berkel Enschot en kaas van Bastiaansen Bio Kaas uit Molenschot. Het resultaat is dat uw maaltijd niet alleen duurzaam, maar ook heel erg lekker is! Ervaar het zelf en kom dineren met uw Dinercheque.

Om haar gasten nog beter van dienst te zijn, kan men bij L’Orangerie een eigen drie-, vier of vijfgangendiner samenstellen van de kaart. Zo kunt u echt eens even uitgebreid dineren met uw Dinercheque. Bij L’Orangerie beleeft u gegarandeerd een gezellige en culinaire avond

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10