Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve

Dinerbon Tilburg Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve
Adres
Doctor Deelenlaan 10
5042 AD Tilburg
Telefoon
013 4636335
Dinerbon Tilburg Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve

Een klassieke en Parijse brasserie staat centraal bij Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve

Een klassieke en Parijse brasserie staat centraal bij Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve. Je waant je even in het echte Frankrijk, maar dan in Brabant. Je hebt de keuze uit verschillende lekkere gerechten in een aangename en stijlvolle ontmoetingsplaats. Je bent van harte welkom voor een lekker ontbijt, een goed verzorgde lunch of een luxe diner. Met de dinercheque kun je altijd op ieder moment langskomen bij Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve. Zelfs voor snel een kop koffie met iets lekkers

Kies voor een menukaart of kies voor het maandmenu bij Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve

Bij Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve heb je de keuze uit een menukaart of het maandmenu. Je kunt je elke maand aangenaam laten verrassen door de chef-kok van het restaurant. Mooi en eerlijke producten vormen altijd de basis in de keuken en er wordt uiteraard met onwijs veel passie voor je gekookt. Dat is pas genieten met je dinercheque! Je proeft met je dinerbon iedere keer weer deze mooie en goede kwaliteit in ieder gerecht en het team van Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve maakt het je helemaal naar je zin.

Je bent zeven dagen per week van harte welkom bij Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve

Je bent zeven dagen per week van harte welkom bij Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve. Wanneer kom je een keer langs bij Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve met je cheque? Of je nu met de dinerbon graag even alleen wilt eten, bij wenst te kletsen met vrienden of vriendinnen of een avond uit wilt gaan eten met het gezin, voor grote en kleine groepen is er een tafel vrij bij Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve. De keuken is iedere dag geopend vanaf 11.30 uur en het restaurant opent om 07.00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10